Allt och inget

Träningskläder jag minns

Kommer ni ihåg de där Adidasbyxorna i typ wct-material med knappar hela vägen som typ absolut alla hade på 90-talet? När kan det ha varit? 96, 97, 98? Är ganska säker på att jag var fjortis då. Det var ett sådant plagg som man var tvungen att ha för att vara cool. Jag har seriöst aldrig kunnat köpa ett Adidasplagg efter det, för att jag mått så dåligt över hur alla gick runt och trodde de var coola i de där byxorna. De där Adidasränderna har liksom gett mig lite ångest. Det är först 2015 som jag har börjat acceptera Adidas lite igen…

Egentligen var väl de där byxorna inte träningskläder. Det var i alla fall inte så de användes. Folk gick verkligen runt i dem hela himla tiden. Gärna med en Fruit of the loom -hoodie till.

En annan Adidasoutfit, fast mycket tidigare och mycket finare. Överlag verkar det som att Adidas har varit med under en stor del av min barn- och ungdom.

En annan Adidasoutfit, fast mycket tidigare och mycket finare. Överlag verkar det som att Adidas har varit med under en stor del av min barn- och ungdom. Sedan tog det stopp.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  hopihopi
  9 juni, 2015 at 11:03

  Haha! Det var exakt de byxorna jag skulle skriva om i mitt inlägg ? fast jag hade den billigare varianten från typ Lindex…

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  9 juni, 2015 at 17:24

  Åh, alltså, när jag tänker på det modet får jag motvilligt erkänna att ungdomen har bättre känsla för stil idag 😀 Vad var det liksom? Mysbyxa och sweatshirt? Så himla märkligt.. Fast vem vet, plötsligt är det tillbaka..haha

 • Reply
  Uppochhoppa
  9 juni, 2015 at 23:33

  he , he, så kul! Jag hade aldrig med knappar – minns att det kom de från FILA som hade knappar. Röda knappar. Blev väldigt illa till mods nu.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: