Allt och inget

Tre snabba sommar(lovs)härliga saker

1. Jag överlevde att prata inför hela högstadiet och en massa föräldrar på avslutningen, eleverna har fått sommarlov och solen har behagat att visa sig.

2. Igår sprang jag hem från jobbet, i shorts och t-shirt och det var varmt och ganska jobbigt. Jag är en bättre vinterlöpare än sommarlöpare, men jag tar en för laget, det är okej med värme nu!

3. Det är ju faktiskt rätt ofattbart och fantastiskt att det är sommar nu. För nu när barnen har sommarlov måste vi väl ändå börja kalla detta för sommar. En annan jobbar en vecka till, och sedan är det åtta veckors semester. Ojdå…

Vi firar detta med några bilder från gårdagens löpning va!

DCIM104GOPRO

DCIM104GOPRO

DCIM104GOPRO

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Mari
  10 juni, 2015 at 19:58

  Riktigt härligt låter det 🙂 och ja, det där med att tala inför så många människor. Att stå framför eleverna är aldrig ett problem.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 juni, 2015 at 21:42

   Nej, verkligen aldrig några problem att prata inför eleverna. Och det här var egentligen inte heller några problem. Nervöst i två sekunder och sedan är man inne i sin lärarroll igen 🙂

 • Reply
  Fredric
  10 juni, 2015 at 20:39

  Ja att agera framför en större publik är krävande och pulshöjande på riktigt. Jämte idrotten var jag under många år aktiv inom musiken och var bl.a. solist framför hela högstadiet i en fullsatt kyrka. Inte den största publik jag har framträtt framför, men när det är ca. 200-250 förväntansfulla och aktivt lyssnande personer är det verkligen på riktigt. Den lilla publiken är lättare och faktiskt även den stora.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   10 juni, 2015 at 21:44

   Ja, snacka om att man hade alla ögon på sig. Men det gick ju bra ändå, blir så inne i min roll direkt att nervositeten försvinner i ett nafs. Det är som när jag träffar en ny klass för första gången ungefär. Lite pirrigt inne, men så fort man ser dem är man sitt vanliga lärarjag igen 🙂

 • Reply
  Karin FitnessochHalsa.se
  11 juni, 2015 at 23:29

  Åh, visst är det underbart med sommar! Jag njuter hela tiden – även fast jag inte heller gillar att springa när det är för varmt!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   13 juni, 2015 at 20:40

   Ja det är så himla mycket äntligen nu! Och dessutom semester snart. Galet! 😀

 • Reply
  Märta Johansson
  14 juni, 2015 at 22:07

  Bild 2 fick ju till och med mig (som inte tål löpning i värme) att bli riktigt springsugen 🙂 Du ser ut att njutspringa på riktigt!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: