Länkkärlek

Min bästa träningskompis

DCIM102GOPRO

 

Ibland tränar jag med någon, men det är väldigt väldigt sällan. Jag springer gärna med någon annan, men helst springer jag nog själv. Jag tror det är lite därför jag gillar löpning så mycket, att jag bara är liksom. Man kan ju såklart bara vara tillsammans med andra, men jag skulle inte snöa in mig på formuleringar här.

Jag har ett helt gäng träningskompisar på distans. Det är en av alla bra saker med att ha en träningsblogg; att jag har hittat så många att träna med fast vi aldrig träffa(t)s. Vissa har jag följt sedan jag startade bloggen för snart två år sedan, och andra har tillkommit allt eftersom. Den träningskompis på distans som jag har följt allra längst är nog Charlotta Sofia. Nu är jag dönyfiken på hennes nya mål med löpningen. Blir det Stockholm halvmarathon t.ex? Om du inte redan har henne som träningskompis borde du göra någonting åt det.

Några av mina andra träningskompisar på distans hittar du här.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  11 juni, 2015 at 11:45

  Fina!<3 Vem vet? Om det nu blir Stockholm halvmara så kanske vi får springa ihop för en gångs skull? Eller..ehm.. jag kanske hinner se din rygg lite precis i början i alla fall.. 😀

 • Reply
  Hanna
  11 juni, 2015 at 19:59

  Många bloggare som man följer blir som vänner. 😀

 • Reply
  Anne
  11 juni, 2015 at 20:50

  Jag springer alltid ensam. Ofta har jag maken med på cykel dock. Men jag är den ende av oss som springer. ?
  Det är så nyligen jag börjat följa träningsbloggar så jag har inte riktigt hunnit bli vän med nån men med tiden så kanske det blir ändring på det.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: