Allt och inget

Efter strand kommer blogg?

Better Bloggers bjöd på ett bra inlägg med tips om du vill hålla igång bloggen under semestern. Jättebra tips, OM det är så att man tycker att det är svårt att hålla igång den under semestern alltså.

Själv tänker jag tvärtom. Herrejösses vad jag kommer blogga i sommar, mina läsare kommer bli less på mig! Det kommer ju finnas massa träning att skriva om (OMG alla springturer jag ska springa i sommar), och det kommer att finnas massor av tid att skriva om dem (OMG åtta veckors semester). Den stora frågan är ju om någon kommer läsa mina inlägg, för det verkar ju som att alla är busy busy på sommaren. Då när man ska ta det lugnt och ha det gott och läsa bloggar efter en dag på stranden. Väl?

Hur tänker ni kring detta? Blir det mindre skrivet i din blogg i sommar? Kommer du att fortsätta läsa mina inlägg i sommar, eller är det lika bra att bloggen också tar semester (as if)? Jag misstänker som sagt att jag nog kör på som vanligt. Kanske lägger jag i en extra växel till och med. Den som lever får se.

Efter strand kommer blogg. Eller?

Efter strand kommer blogg. Eller?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anne
  18 juni, 2015 at 00:16

  Jag kommer absolut att läsa här hela sommaren. Däremot kommer nog min blogg att matas med färre inlägg än nu. Är inte kompis med att blogga på mobilen och här ute på stugan har vi ingen dator.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 juni, 2015 at 10:20

   Nej det där med att blogga på mobilen är ingen höjdare! Hoppas du får till några inlägg ibland iaf, vill ju ha bloggar att läsa även under sommaren! 🙂

 • Reply
  Stina - itsallaboutmovement
  18 juni, 2015 at 08:03

  Jag gissar att jag kommer blogga och läsa bloggar rätt sporadiskt. Det brukar bli så, mest för att det är skönt att ta digital semester med jämna mellanrum. Jag menar uppkoppling har jag ju i princip överallt så jag skulle ju kunna hålla på som vanligt men det är gött att bara koppla bort alla flöden ibland. Så det blir mycket rolig läsning att ta igen när andan faller på. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 juni, 2015 at 10:22

   Det är detta jag är orolig för! Att alla bara kommer blogga mindre och så kommer jag inte ha någonting att läsa 🙁
   Hur ska jag då starta mina slappa dagar om inte med en kopp kaffe och lite bloggskörd? (Herregud, är jag beroende?)

 • Reply
  Anna (orka mera)
  18 juni, 2015 at 12:34

  Jag brukar försöka hålla liv i min egen blogg men brukar ha svårt att hinna med alla andras. Konstigt när man är ledig och har mycket mer tid än annars… Samtidigt är kidsen lediga och man hittar på grejer istället för att sitta inne framför datorn hela dagarna. Och det kan ju vara sunt i sig ?. Men jag kommer inte sluta läsa bloggar, det blir bara lite mer sporadiskt.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 juni, 2015 at 15:50

   Ja det är ju det där med att sysselsätta barn ett helt sommarlov… Jag behöver bara sysselsätta mig själv så jag kommer nog ha tid att för att både läsa och skriva, typ jätteofta 😀

 • Reply
  Malin
  18 juni, 2015 at 13:59

  Jag fortsätter läsa, kanske mer sporadiskt. Skriva själv gör jag nog som vanligt!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 juni, 2015 at 15:52

   Bra att du forsätter skriva! Sitter här och är orolig att alla ska lägga ner sina bloggar under semestern, men jag kanske inte behöver oroa mig så mycket för det ändå 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  18 juni, 2015 at 17:52

  Jag brukar skriva en del även på sommaren, men tycker nästan det är tråkigare för man får så lite kommentarer (färre som läser antar jag?)…..
  // Hälsar bekräftelsebitchen…. 😉 Hehe! 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 juni, 2015 at 22:44

   Hehe, men det är ju KLART att man vill ha kommentarer! Den som säger något annat ljuger 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: