Löpning

En blöt inledning på semestern

Jag bestämde att semestern – den skall inledas med löpning! Så är det bara. Förutsatt att jag håller mig hel ska detta bli löpningens sommar, och då ska den inledas med löpning. Så fort jobbet är klart, då skall det löpas! Att det då var 12 grader och ösregn, det fick jag väl bara lov att leva med. Tänk vilken semesterfeeling jag hade fått om jag fått dra på mig shorts och linne, men man kan ju inte få allt här i världen. Det var bara att gräva fram de långa gamla tajtsen och en långärmad tröja och få det gjort. För semestern – den SKULLE inledas med löpning.

Och så var det ju ett ypperligt tillfälle att testa det där vattenskyddet till GoPro. Funkade.

DCIM105GOPRO DCIM105GOPRO DCIM105GOPRO DCIM105GOPRO DCIM105GOPRO

Nu står åtta veckors semester för dörren. Automatsvaret på jobbmailen är aktiverat (åter 13 augusti!), hemmet är städat, jobbnycklarna undanlagda, vattenmelonen och de svenska jordgubbarna inhandlade och rosévinet likaså. Är enormt redo att vara ledig.

Det är dessutom bara tio dagar kvar till min resa till New York. Nedräkningen började på 150-någonting. Galet. Den senaste NY-planen är att gå och se en basebollmatch mellan New York Yankees och Tampa Bay Rays. Nästan orimligt taggad inför det.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mia
  18 juni, 2015 at 21:04

  Regn har ju absolut sin charm! Jag önskar dig dock en fortsatt solig semester! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 juni, 2015 at 09:27

   Det önskar jag också! 🙂
   Lite regn ibland är okej, men någon måtta får det ju vara nu.

 • Reply
  Linnea
  18 juni, 2015 at 23:39

  Men sluta, jag är alldeles för avis nu!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: