Allt och inget

Sport på tv

Jag satt och funderade på vad jag skulle skriva om sport på tv. Den kändes hopplös. (Okej, kollar typ VM och OS och sånt, men annars: not so much) Började scrolla igenom gamla bilder på Facebook. Hittade några som kan illustrera Ida + sport på tv.

1. IFK Göteborg på tv = Grogg i IFK-glas
2. Luleå hockey på tv = Norrlands guld
3. Spanien på tv = Sangría

fotboll norrlands haysangria

 

Hej, jag heter Ida. Jag har en träningsblogg. Ibland dricker jag alkohol. Uppenbarligen brukar exempelvis sport på tv ackompanjeras av någon slags alkoholhaltig dryck. Men jag är faktiskt vuxen och då är det helt okej.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fredric
  18 juni, 2015 at 13:12

  Har du en TV? Old Fashioned! 😉 Annars är Norrlands Guld bäst till 1, 2, 3 och 4 😉

 • Reply
  Mari
  18 juni, 2015 at 18:48

  Haha, fantastiskt 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: