Annan träning än löpning

Den brutale lille värken som påminde mig om en sak.

Har vaknat med smärtor i magen inatt, eftersom jag gick på corepasset ”ABsolution” på Sats häromdagen. Sådan brutal träningsvärk har jag inte känt av på länge. Detta betyder bara en sak: jag har försummat styrketräningen! Så fort jag kunde börja springa igen, då började jag springa och sket fullständigt i att fortsätta jobba med styrkan. Hur tänkte jag där? Mycket besviken på mig själv!

Värre lär det bli i sommar också. Åker till New York i slutet av nästa vecka, och därefter blir det några veckor i Luleå. Gissar att träningsformen som kommer bli av under dessa resor är löpning.

Nu ska jag hetsträna bålstyrka i en vecka. Åka till gymmet så ofta som jag orkar. Okej, fattar ju att det inte riktigt är så träning fungerar, man kan liksom inte ta igen det man missat genom att hetsträna en vecka. Det kanske är smartare att fundera på hur jag ska klämma in lite bålstyrka på resande fot? Det är ju inte så svårt egentligen. Några plankor borde man väl kunna unna sig.

Men vem vill in i ett gym när man kan springa? Utomhus.

Men vem vill in i ett gym när man kan springa? Utomhus.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    minatraningstajts
    20 juni, 2015 at 17:43

    Haha! Mycket bra jobbat att tjäna in sån träningsvärk att du vaknar av den. Snyggt gjort!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: