Allt och inget

Semesterlunk och quidditch

Oj jistanes så fort jag kom in i semesterlunken! Det tog inte många dagar innan dygnet var omställt, morgonkaffet började tas klockan 12 och så vidare… Det är tur att jag snart ska ut och resa, för så här kan man ju inte ha det i åtta veckor! På tal om att resa, sjukt mycket tack för alla New York – tips, jag visste att jag kunde lita på er!

Semesterträningen har väl tyvärr börjat mindre bra. Tränade ganska mycket förra veckan när jag fortfarande var ”inne” i vardagsrutinerna, men ju mer jag är ledig desto slappare blir jag. Ska ändra på det idag, och ta en sväng till gymmet ikväll. En löprunda blev det i alla fall häromdagen. En klar fördel med denna kassa sommar vi har är ju att man kan springa mitt på dagen utan att tuppa av pga värmeslag.

DCIM107GOPRO

 

Ska man fortsätta att se vädret från den positiva sidan så kan det ju också vara att det känns helt okej att kolla Netflix lite mer än man brukar. Det finns en del guldkorn där, så jag tänkte passa på att tipsa om en dokumentär som heter ”Mudbloods”. Den handlar om collegestudenter i USA som på riktigt spelar quidditch med en kvast mellan benen. Jag hade ingen aning om att VM i quidditch fanns, förutom i Harry Potter -böckerna.

IMG_8794

 

Nåväl! Med det sagt är det väl kanske dags att göra något av den här dagen. Kanske diska undan efter gårdagens middag, eller ta en dusch. Välkommen till lättjans blogg!

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  25 juni, 2015 at 14:52

  Haha, men i Harry Potter flyger väl kvastarna i alla fall?
  Jag tycker du gör helt rätt i att ha lite semesterlunk, det där brukar jämna ut sej efter ett tag. Första veckan ska en ju bara slappna av och sova läääänge 😀

  Så pepp på din New York-resa förresten, ska bli så spännande att se vad du hittar på 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   25 juni, 2015 at 19:43

   Haha ja precis, men i icke-magisk quidditch har man bara en kvast mellan benen för no apparent reason. Jättekul!

   Vi får se hur New York-pepp du är om några dagar när jag har bloggat/instagrammat sönder NY! Haha 😀

 • Reply
  Katrin
  25 juni, 2015 at 20:20

  Härligt med semesterlunk och spännande med din NYC-resa. Har inga specifika tips mer än att njuta järnet. Och givetvis hitta något riktigt amerikanskt frukostatälle, det kryllar av dom där. Och vara ute mycket på kvällen för att uppleva alla coola ljuskällor!
  Har inte riktigt hunnit med att kommentera på dina inlägg men….en sak tänkte jag på, ni lärare är verkligen värda sommarledigheten så strunta i alla som tror att ni bara har lov utan att ha jobbat ihop den tiden under året!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juni, 2015 at 11:33

   Tack snälla 🙂
   Kan bli lite frustrerad när folk inte fattar att vi inte bara ”får” sommarlov, att våra arbetstider ser lite annorlunda ut.
   Och jaaaa! vad jag ska njuta järnet i NYC. Det är egentligen min största plan. Bara vara och se och känna av atmosfären typ 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: