Allt och inget

Två saker jag är sugen på i höst

Även om sommaren knappt har börjat och jag verkligen inte ens vill tänka tanken på att det blir höst (snart) igen, så finns det ändå roliga saker att se fram emot efter sommaren. Två träningsevent har cirkulerat i mina sociala medier den senaste tiden, och båda öppnade anmälan idag. Jag talar såklart om The Runner’s Convention i Göteborg och Träningsmagi i Trollhättan. Kul för oss som inte bor i Stockholm att inte behöva ta oss hela vägen dit…

Jag är såklart sugen på båda.

The Runner’s convention går av stapeln den 3 oktober, men så mycket mer än det vet jag inte. De har lagt upp lite teasers på sin facebooksida, men jag vill nog se ett färdigt schema innan jag bokar någonting. När, var, vilka tider osv. Jag är lite fyrkantig ibland.

Och så har vi då Träningsmagin som inträffar den 26 september. Trollhättan är ju inte så långt från Göteborg, nej det är faktiskt nästan så att man skulle kunna ta en dagstur dit. Och tåget är jättebilligt. Typ 100 spänn! Programmet är klart och ser riktigt bra ut. Var ju på Blogger Boot Camp som också anordnades av Träningsevent, så hur skulle det inte kunna vara kanon liksom? Och att få träna Runners Strenght med Rubin McRae, det gör jag mer än gärna om.

Men först ska jag till New York, sedan får vi se om jag har några pengar kvar…

Åker du till något eller kanske båda av dessa event? 

bootcampgruppbild bloggerbootcampBilder lånade från Träningsevent / Upp och hoppa

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  idafriedmann
  25 juni, 2015 at 20:24

  Ja. Det var ett riktigt kul pass. Inget annat RS-pass når upp till det.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juni, 2015 at 11:16

   Eller hur! Har gått på många såna pass här i Gbg, men det går liksom inte att ge lika mkt som under det passet osv! 🙂

 • Reply
  Cecilia
  25 juni, 2015 at 20:52

  Träningsmagin låter spännande 🙂

 • Reply
  Mela
  25 juni, 2015 at 21:00

  Åh kom! Det kommer bli grymt! Och om du inte vill ta en dagstur så kör vi ju after workout på kvällen… ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juni, 2015 at 11:17

   Ja, jag ska ta mig en seriös funderare! Är ju rätt sugen, om man säger så!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  25 juni, 2015 at 21:31

  Jag vill på Runner’s convention, men måste först kolla så det inte ligger någon Kroatienresa i pajpen då! För av erfarenhet vet jag att alla kuligheter krockar!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juni, 2015 at 11:18

   Ja, så brukar det ju vara förstås!
   Hoppas att inget krockar och att du kan gå på det. Då ses vi kanske där!

 • Reply
  hopihopi
  26 juni, 2015 at 10:13

  Oj vad skoj det låter! Tyvärr har jag ju liite längre resa från Finland, men annars så 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: