Allt och inget

Att sysselsätta sig i många långa timmar

Jag vet! Ni är säkert upptagna med att fira fredag och så där, men jag vet att flera av er lyssnar på poddar och jag behöver hjälp.

Nu åker jag ju till USA i övermorgon (herregud!) och förutom att packa och sådant måste jag ju också ladda upp för flygresan. Kommer att vara på resande fot jättelänge, varav hela nio av de jättemånga timmarna på ett flygplan. Utan internet. Fattar ni? Hur ska det gå för en äkta nätnörd?

Jag har såklart laddat upp med en bok, och offlinespellistor på Spotify, men så tänkte jag att detta ju vore ett ypperligt tillfälle att ta tag i podlyssnandet! Folk verkar ändå gilla det. Har scrollat och klickat mig runt bland poddar, plockat ner ett avsnitt av Träningsglädje talks, några av Maratonpodden och så en eller annan P3 Dokumentär.

Men alltså, när man väl hittar en pod, då måste man också välja vilka avsnitt man vill ladda ned. Som att det inte är nog svårt att hitta vilken pod man vill ha. Såååå… Kan du kanske rekommendera dina favoriter? Känner att jag liksom inte kan lyssna på Martina Haags vinterprat hur många gånger som helst, även om det är episkt.

IMG_0651

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  traningsgladje
  26 juni, 2015 at 18:34

  jag gillar ”framgångsresor” och ”pensionärsvarning”. men du måste ju hämta ner fler avsnitt än ett ju!!! 🙂

 • Reply
  mdotter
  26 juni, 2015 at 18:53

  ”Serial” Den bästa ever!! Kunde inte sluta lyssna. Sen har du svenska versionen ”fallet” men den är inte ens i närheten så spännande och nervkittlande som ”Serial”.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juni, 2015 at 23:43

   Jamen ja! Tack för påminnelsen! Hört folk prata om den. Hämtade alla avsnitt, ska bli kul att lyssna på!

 • Reply
  Johanna
  26 juni, 2015 at 22:49

  Tänkte bara säga att på långflygen finns (väl?) alltid en personlig tv med filmer, serier, radio etc., så de där 9 timmarna (eller mer) i flyg brukar kännas kortare än ett tre timmars flyg till Spanien 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: