Allt och inget

Mot det stora äpplet!

IMG_8906

Då var det packat och klart och jag flyger om några timmar. Förmodligen kommer det bloggas en del trots bortrest; dels ett par tidsinställda inlägg i bloggutmaningen, och eftersom jag reser ensam lär jag ju inte vara ute och svira hela nätterna, så lite bloggtid skall det nog bli! Förmodligen med en del träningsfokus precis som vanligt, men med största sannolikhet blir det en del annat också. Ni får ha överseende, ska ju till New York dammit! Om du inte följer mig på Instagram får du gärna göra det också, ska fullständigt bomba flödet med NYC. @traningsblogga heter jag föga förvånande där.

De spikade planerna under resan är följande:
* Teater: The Curious Incident of the Dog in the Night-Time (taggad på den, pga så sjukt bra bok!)
* Musikal: Wicked (taggad på den också, pga bra bok och missade att kolla när jag var i London för hundra år sedan, och herregud man måste ju på musikal på Broadway)
* Lopp: Firecracker 5K på Governors Island på självaste 4th of July (så bra tajmat med ett lopp när jag är där, pga älskar ju löpning osv)
* Baseboll: New York Yankees vs. Tampa Bay Rays (taggad trots att brännboll inte var min favoritgren i skolan, fast fattar väl ändå att det inte riktigt är samma sak)

Och så blir det förstås en massa löpning och sightseeing, säkert lite shopping och så strosa runt. Tar med mig alla bra tips jag fick av er, och misstänker att en vecka kommer att gå ganska snabbt. Wish me luck, hoppas att de släpper in mig!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  hopihopi
  28 juni, 2015 at 14:14

  Trevlig resa! Hälsningar en som inte är det minsta avundsjuk, inte alls!

 • Reply
  Fredric
  28 juni, 2015 at 23:36

  Tror inte de släpper in dig, trots proffsigt bagage 😉

 • Reply
  Märta Johansson
  29 juni, 2015 at 10:27

  Ha en riktigt härlig resa! En till som är avis…

 • Reply
  Kari
  29 juni, 2015 at 10:53

  Du kommer att ha det toppenbra!

  En av mina bästa resor någonsin var en jul jag tillbringade helt ensam i Hong Kong. Jag hade läst att svenskar i genomsnitt gör av med 4000 kr över julhelgen och bestämde mig för att bränna det på mig själv istället. Alla ringde och tyckte synd om mig och jag bara ”Jag äter Häagen Dasz till frukost i solskenet”.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 juni, 2015 at 16:46

   Fasen vad härligt!!!
   Gillar att resa själv, den enda nackdelen är att jag har så dåligt lokalsinne och lätt går vilse. Men man har ju GPS i mobilen! 😀

 • Reply
  Reach Your Goal
  29 juni, 2015 at 16:40

  Ha en kanonresa, tror du kommer gilla NYC! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 juni, 2015 at 16:46

   Tack snälla! Har just tagit en fantastisk löprunda i Central Park, så gillar redan NYC!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: