Allt och inget

Bara en dag i mitt liv

Avrundar precis andra dagen i New York, ungefär samtidigt som du börjar vakna. Jag har inte sprungit något idag, men jag har gått så mycket att jag har blåsor på fötterna. Det var gött att avsluta denna promenaddag med världens bästa teater på Broadway. The curious incident of the dog in the night-time. Baserad på världens bästa bok förstås. Läs den om du inte har gjort det. Eller åk till New York och kolla magisk föreställning.

Aja, vad sägs om en dag i bilder? 

Anledningen till att jag hoppade löpningen idag var att jag ville åka tidigt till Staten Island Ferry. Det var helt rätt beslut. Fick åka med en närmast folktom färja klockan 9 och en timme senare var det knökfullt i färjeterminalen. Ida – övriga turister 1-0!

DSC05140DSC05153 DSC05156 DSC05159

När jag då var så långt ner på Manhattan kändes det givet att jag skulle passa på att hänga kvar downtown ett slag. Åkte således till SoHo, sprang i några affärer och fotade hus med brandstegar.

DSC05169

Sedan fortsatte turen mot 5th Avenue, där jag som av en händelse råkade se Empire State Building mitt i alltihopa. Hade det inte varit för allt folk som köade utanför hade den nog gått mig obemärkt förbi. Var så trött i benen, och jag menar, hur många skyskrapor har jag inte sett de senaste dagarna?

DSC05178

Utmattad och utpumpad och blåsor under fötterna, vad passar då bättre än att svänga in till Bryant Park, köpa en iskaffe och svalka av sig en stund? Ingenting. Ingenting passar bättre än det!

DSC05187 DCIM118GOPRO

Sedan fortsatte turen till Upper West Side innan jag tog mig tillbaka till hotellet efter ungefär nio timmar till fots. Från Upper West Side finns inga bilder, jag var alldeles för trött för att plocka upp kameran. Ja, visst är det synd om mig?

Jamen och så teater på det då. En pretty fucking perfekt dag, på ren svengelska. 

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Madde
  1 juli, 2015 at 07:05

  Häftigt att åka själv. New York är en av storstäderna jag vill se, men inte har kommit till än. Kommer kika in ofta nu och hoppas du bjuder på mycket bilder 🙂

 • Reply
  Malin
  1 juli, 2015 at 12:42

  Så coolt att åka själv på nåt vis! Jag har rest en del själv och gillar det. Men aldrig till nån riktig storstad eller i USA. Blir så avis, vill tillbaka till NY så här års! Härligt, ljuvligt verkar det. Trots skoskav… ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 juli, 2015 at 15:24

   Det är ljuvligt och härligt! 🙂
   Jag var lite nervös för att resa själv, men det är faktiskt inga problem alls. Nej, jag gillar det rentav. Är van vid att bara anpassa mig efter mig själv, så det funkar fint att få göra det här också 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: