Allt och inget

Hur mycket måste jag se?

Hur mycket sightseeing måste man egentligen klämma in när man är i New York? Det känns som att jag har missat massor, men jag är inte så mycket en sightseeing-människa. Har ju åkt upp i Rockefeller Center, sett Frihetsgudinnan, Empire State Building, fått fin skyline-vy från Central Park, åkt Staten Island -färjan, sett SoHo och Upper West Side, Broadway och så vidare. ÄR det inte dags att ta tag i shoppingen på allvar nu? MÅSTE man åka till Ground Zero och sånt också? Är det okänsligt av mig om jag hellre går till Macy’s? ….

 

DSC05168

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Johanna
  1 juli, 2015 at 15:59

  Har inte besökt Ground zero trots att jag varit till NYC flera gånger. Du kan kika lite på det från High line (DEN ska du däremot inte missa!), så ser du hur det ser ut 🙂 Shoppingen bör inte missas 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 juli, 2015 at 01:21

   Åh, hade glömt High line, tack för påminnelsen! Det får bli morgondagens grej 🙂

 • Reply
  Kari
  1 juli, 2015 at 17:20

  Man måste inte se någonting men man måste äta jättemycket. Jag har bara varit i NY en gång (1997) och det enda jag kommer ihåg är maten! Lantisen Kari åt sin första cheesecake, sin första bagel, första panek paneer, första kinesiska mat etc. Oslagbart. Fast det kanske är svårare att upprepa nu, det är ju inte direkt svårt att få tag på cheesecake i Sverige nuförtiden.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   2 juli, 2015 at 01:22

   Hehe nä, en och annan cheesecake har man ju ätit i sina dagar!
   Tyvärr är det här med matupplevelserna något jag tycker är lite svårt när man reser själv, tar liksom emot för mig att sätta mig själv och äta och så där!

 • Reply
  Katrin
  1 juli, 2015 at 19:43

  Jag håller med Kari, man måste ingenting. Gör bara det du känner för. Ibland är det nog lätt att det ska ses turistgrejer så man inte hinner/orkar med det där andra….som att äta, strosa och uppleva NYC med alla olika människor. Apprå på Karis berättelse om Cheesecake-kolla om det finns Cheesecake Factory, hur bra som helst!

 • Reply
  Madde
  2 juli, 2015 at 07:26

  Det ända du måste är det du själv vill se/ uppleva eller göra 🙂 Så vill du se insidan på flertalet affärer så gör du det 🙂 🙂 🙂

 • Reply
  minatraningstajts
  2 juli, 2015 at 13:35

  Hehe. Har typ inte sett nån av de grejer du nämner, inte ens frihetsgudinhnan. Jag är bara så mycket mer för öl och burgare och juice och gym än landmärken… ;=) High line, Chelsea Hotel, hockey på MSG och tom Times square på morgonen gillade jag dock lite extra.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 juli, 2015 at 03:22

   Hehe, idag insåg jag ändå att man inte hinner med allt man vill på en vecka, så jag gissar att det kommer bli fler turer till NYC. Jag får göra resten då 😀
   Sprang på High line idag, det var nice!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: