Resa Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Träningskläder på Victoria’s Secret

Det finns en sak som är lite tråkig med att resa själv, och det är att de här matupplevelserna som alla pratar om utgår lite. Jag är liksom inte en sådan som själv letar upp matställen, sätter mig ensam och så där… Så det blir mycket snabbt ätbart för mig här i New York. Men det finns en uppsida på det också, och det är att man får lite pengar över till annat. Som shopping! Ja mina vänner, jag kände mig klar med sightseeingen och onsdagen blev således den stora shoppingdagen. En del vanliga kläder inhandlades förstås (kunde t.ex. inte låta bli inne på Macy’s), men den som känner mig, eller läser min blogg, vet nog att det jag handlar allra helst är träningskläder… Och träningskläder finns det i New York. T.o.m. på Victoria’s Secret, det hade jag ingen aning om.

 

Jag kunde såklart inte motstå frestelsen att köpa träningskläder just därifrån, kul med något annat än Stadium och Nike liksom. Det visade sig att de hade massor med vansinnigt snygga och sköna tajts; hade jag haft både en större resväska och budget hade jag köpt fler än ett par. Men man får ju behärska sig litegrann i alla fall.

Gillar i alla fall dessa väldigt mycket, nästan så mycket att jag ser fram emot hösten då jag kommer att börja hänga mer på gymmet igen. Nej, nu överdriver jag. Inte ens ett par sjukt snygga tajts kan få mig att längta till hösten.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  hejaerika
  2 juli, 2015 at 17:25

  Men jäääklar så snygga. Dog lite här nu!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 juli, 2015 at 03:26

   Men eller hur! Jag fick jobba hårt idag för att inte gå tillbaka dit och köpa fler…

 • Reply
  Linnea
  2 juli, 2015 at 17:54

  Jag tycker det verkar så härligt att resa själv sådär! Bara göra det DU vill, ingen att anpassa sig efter. Sjukt snygga tights!

 • Reply
  Cecilia
  3 juli, 2015 at 05:10

  Wow vilka tights….skiitsnygga ju!!! Jag tycker att du är modig som reser själv 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: