Löpning Lopp

Redo för Firecracker-lopp!

Det är ju så himla trevligt när man har hämtat ut en alldeles ny nummerlapp. Det är ju någonting speciellt med att springa lopp ändå. Och visst känns det nästan lite extra gott den här gången, för jag ska ju springa lopp i New York!

Klockan 9:00 på självaste 4th of July smäller det. Då springer jag 5 km runt Governors Island. Betyder extra tidig uppstigning, för det är lite tunnelbana och färja som krävs för att ta sig till starten, men det ska det väl ändå vara värt. Och så har jag lite blåsor på fötterna efter allt promenerande här i staden, men det ska nog gå fint ändå. Ska ju springa lopp i New York for crying out loud!

Så glad att jag lyckades googla mig fram till detta lopp. Som grädden på moset och pricken över i:et på denna underbara resa.

IMG_9251 IMG_9250

 

För övrigt så önskar jag att jag hade besökt butiken Jack Rabbit några dagar tidigare också, för där hade jag kunnat handla mycket fint löprelaterat. Nu snålade jag ihop och klev ut med stora steg så fort jag hämtat tröja och nummerlapp. Någon måtta får det ju ändå vara. Fast jag ångrar mig nog lite nu ändå. Åh, de hade fina springtröjor med NYC-tryck och så där. Alltså, ÅH. Hur dum kan man vara? Nästa gång jag åker till NYC blir det första stoppet.

Hälsningar, shopaholic_84

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  4 juli, 2015 at 10:25

  Haha! Lätt att shoppa loss…… (För lätt). 😉 Starkt att stå emot ändå.
  Stort lycka till nu! Fokus på att njuta och uppleva loppet. Ok? Ser fram emot racerapport!

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 juli, 2015 at 23:45

   Ja, det var inte fokus på pers, och persade gjorde jag inte heller. Men njöt!
   Racerapportar snart! 🙂

 • Reply
  Katrin
  4 juli, 2015 at 20:08

  Hoppas du haft en grym dag och att loppet gått bra. 4th of July är häftigt och nästa gång jag åker tillbaka till Usa måste jag pricka in det!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 juli, 2015 at 23:46

   Loppet gick finfint, sprang förbi Frihetsgudinnan två gånger, kändes lite overkligt 🙂

 • Reply
  hopihopi
  4 juli, 2015 at 20:14

  Oj vad skoj med lopp i New York! Lycka till!

 • Reply
  Hanna
  4 juli, 2015 at 22:36

  Vad kul med lopp. Hoppas att det gick bra.

 • Reply
  Surrealistisk eftermiddag på Yankee Stadium |
  4 juli, 2015 at 23:39

  […] har inte bara sprungit lopp idag (inlägg om det kommer såklart), utan jag har också varit på baseboll på Yankee Stadium. […]

 • Reply
  Stina - itsallaboutmovement
  10 juli, 2015 at 21:36

  Men åh, kooooolt!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: