Resa

Surrealistisk eftermiddag på Yankee Stadium

Jag har inte bara sprungit lopp idag (inlägg om det kommer såklart), utan jag har också varit på baseboll på Yankee Stadium. Yankee Stadium var stort. New York Yankees mötte Tampa Bay Rays. Yankees vann. Men nog om det – det är inte intressant!

Det ska jag skulle komma fram till var hur denna match var en smått surrealistisk upplevelse. Nu vet jag ju inte, men jag tror att det säkert är många av er som läser här som har varit i USA och insett att allt är exakt som på film, men det har ju inte jag gjort tidigare.

1. Hur stort som helst.
2. Folk äter kopiösa mängder skräpmat på läktarna.
3. Folk lyssnar med andakt på nationalsången och brister ut i jubel när den är slut.
4. Och det var här jag dog lite: FOLK FRIAR FAKTISKT PÅ STORA SKÄRMEN! På riktigt.
5. Folk har foam fingers!
6. Överallt varnas det: ”Be aware of bats and/or balls” typ.
6. Mitt i matchen hyllas amerikansk krigshjälte genom att alla ställer sig upp och sjunger ”God bless America”.

Ja, jag vet inte. Behöver kanske inte fortsätta.
Förstår baseboll lite bättre nu i alla fall. Efter tre innings googlade jag ”Hur funkar baseboll?” och google vet ju det mesta.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fredric
  5 juli, 2015 at 07:11

  Olika kulturer 😉

 • Reply
  NHL i Madison Square Garden - Träningsblogga
  5 april, 2016 at 06:03

  […] somras såg jag New York Yankees på Yankee Stadium. Då fick jag googla reglerna i baseboll eftersom jag inte fattade någonting när jag väl satt […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: