Resa

Det var det det.

Här i USA är klockan ganska tidigt på morgonen, jag kan inte sova pga resesug i magen, så jag tar en lugn morgon på hotellet innan det är dags att checka ut. En vecka i NYC är snart över, det har gått fort och det känns lite deppigt, men jag har verkligen hunnit massor.

Top of the rock, shopping shopping shopping, teater: The curious incident of the dog in the night-time, SoHo, Greenwich village, Vänner-huset, musikal: Wicked, Yankees-match, 5K-lopp, Staten Island, fina löpningar i Central Park och längs Hudson och The High Line, iskaffe i Bryant Park, och så det här med att gå vilse och titta upp och se någon slags sevärdhet som man inte var just där… Och så har jag säkert glömt något också. 

En fantastisk resa har det varit. Lär resa tillbaka till New York någon gång, skulle behöva mycket mer tid här för att hinna se allt jag vill se. Och det hade inte varit helt fel att se andra ställen i USA också. Herregud vad världen är stor. Varför finns det så många ställen att åka till?

Nåväl. Utcheckning snart alltså, sedan blir det några timmar strosande i stan innan det är dags att bege sig mot JFK igen. Och imorgon landar jag i Luleå där det är ungefär hälften så varmt och ganska många gånger mindre. Snacka om kontraster!

Vyer från toppen av Rockefeller Center

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  5 juli, 2015 at 16:56

  Är du HEEEELT säker på att det är hälften så varmt…? Man smälter ju typ här hemma… 😮
  Tur att du snart är hemma så vi slipper läskas av alla dina NY-löprundor! 😉 😉

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   5 juli, 2015 at 20:16

   Ska till Luleå, sommaren verkar tyvärr vara lite trögstartad där i år… 🙁

 • Reply
  Malin
  5 juli, 2015 at 19:34

  Håller med Malin – det är ju nästan 30grader här, så hoppas du inte haft dubbelt så varmt som det! Så fort tiden går, har det redan gått en vecka?!

 • Reply
  Linnea
  5 juli, 2015 at 22:46

  Det verkar som att du hatten helt fantastisk resa! Jag är inte så lite avis….

 • Reply
  Camilla Lind
  6 juli, 2015 at 07:15

  Så härligt du verkar ha haft det!

 • Reply
  Mari
  6 juli, 2015 at 11:35

  Underbara bilder! Hoppas resan går bra.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: