Löpning

Kravlös semesterlunk

DCIM120GOPRO

 

Jamen visst är det skönt att det fina springvädret håller i sig? (Hjärnan är så lättpåverkad, så man kan intala sig sådant där) Firade ännu en regnig semestertorsdag med en kort löprunda i gamla bekanta trakter här i Luleå.

Och visst är det någon slags oskriven regel att man måste ta minst tre hoppbilder om man tar med sig sin GoPro ut på rundan?

DCIM120GOPRO DCIM120GOPRO DCIM120GOPRO

 

Löpningen känns riktigt bra just nu, flåset finns där och kroppen har inte ont någonstans. Jag njuter så länge det håller i sig! Och hur gärna jag än skulle vilja ta min sangria ute i solen på balkongen, så är det helt okej att lägga sig i badkaret efter rundan istället. 14 grader och lätt regn är ju det perfekta springvädret. Ursäkta mitt vädertjat, kanske är det ett tecken på att jag börjar få lite sommarabstinens bara…

DCIM120GOPRO DCIM120GOPRO DCIM120GOPRO IMG_9402 IMG_9407

Jag tycker att det är så himla skönt det här semesterlunket nu i alla fall. Känner inga som helst krav med träningen, utan ger mig ut när andan faller på och när jag väl är ute bryr jag mig inte så mycket om hur hårt jag kör eller hur långt jag springer. Jag liksom är bara. Och det är gott.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Linnea
  10 juli, 2015 at 13:50

  Ja det enda positiva med skitvädret är ju att det är skönt att springa i. Men fan, jag vill ha soooooool!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   11 juli, 2015 at 12:19

   Jamen jag veeeet! Igår var solen framme typ en timme här. Mesta på länge, känns det som.
   Suck!

 • Reply
  Stina - itsallaboutmovement
  10 juli, 2015 at 20:57

  Underbart ju! Jag måste börja använda vår go pro mer. Så är det bara. 🙂

 • Reply
  Saras träningsblogg
  11 juli, 2015 at 15:08

  Asså det är ju bara så gött att vara inne i ett bra löpmood ?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: