Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Lululemon

Det blev ju en del shopping i New York, och det är kanske inte alltför förvånande att mycket av detta var träningsrelaterat. På inrådan av Anna letade jag upp Lululemon, och det ångrar jag ju inte. Det var kanske lite dyrare än jag hade hoppats, så fick hålla igen lite, men två tröjor blev det i alla fall, och jag har aldrig haft så sköna träningskläder på kroppen. Den kortärmade är så vansinnigt mjuk (som att simma i… olja? honung?) och den långärmade är jag ännu gladare över, för jag tycker att det brukar vara svårt att hitta långärmade tröjor som andas så bra, som inte känns så varma men ändå är långärmade. Win!

 

Båda har jag såklart redan hunnit provspringa, i både Luleå och i NYC. Funkar på båda kontinenterna.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  10 juli, 2015 at 13:35

  Lät ju jättesköna. Kan man beställa via den hemsidan, eller skickar de inte till europa/sverige?

  PS. Jaså, du tar inte ut dig på backintervaller..?
  Backe /kuperat är lite ”min grej”. Kort och intensivt och kräkjobbigt. Mentalt lättare än långa tuffa tempopass (tycker jag).
  Vi kanske ska köra backe, när min vad är lite mer återställd… Mohahahaha…….!! 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   11 juli, 2015 at 12:35

   Jodå, man verkar kunna beställa från hemsidan, och det verkar vara gratis (???) leverans också! http://info.eu.lululemon.com/about/faq#shipping

   Haha jo alltså nog tar jag ut mig, men jag är inte så mkt för det där med att vara kräkfärdig under träning, INTE min grej. Däremot kan jag gärna bli så slut att jag inte vill röra mig igen 😀

 • Reply
  Kirsti Elisabeth Wiik
  10 juli, 2015 at 21:44

  Herlig med tips! Jeg er veldig fornøyd med supernova genseren til adidas. Supertynn og lett, puster godt og er behagelig på. (forresten så har jeg ny blogg, løping uten masse annet: worldofarunner.com :))

 • Reply
  hejaerika
  11 juli, 2015 at 08:50

  Åååh den vita såg riktigt bra ut!! 😀

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  13 juli, 2015 at 08:51

  Lulu Lemon är det bästa, älskar deras kläder. Superskönt material och verkar hålla bra.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: