Löpning

6,35 km!

Snacka om överväldigande respons på inlägget om att springa vilse i skogen och få björnskräck. Det är alltså dödsångest man ska ha för att lyfta bloggen? Jag får nästan prestationsångest nu. Hur ska jag någonsin kunna skriva något som ni finner lika intressant och underhållande igen? Får helt enkelt bege mig ut på nya skräckinjagande äventyr.

Men idag håller jag mig på säkrare marker, fast ändå samma marker. Ska förklara. 

Laddade som sista person i Sverige (eller världen) ner appen Timehop häromdagen. Idag plingade det till och så dök en bild från två år sedan upp. Den togs på exakt samma ställe där jag i förrgår kände att jag äntligen visste var jag var efter vilsespringet, men det var inte det jag gillade med bilden. Bilden i sig är egentligen rätt menlös. Men vänner! Så här hade jag skrivit:

 

”6,35 km på 41:22. Så långt har jag inte sprungit sedan jag var 15 typ.”

 

IMG_9542

 

Fattar ni hur stor den dagen var för mig? Min allra första sommar som löpare (fast långt innan jag vågade kalla mig själv för löpare) och så spräckte jag någon slags drömgräns på 6 km. Jag minns faktiskt den där dagen. Det var stort! Och vem hade då kunnat ana att jag skulle bli en tvättäkta löparnörd som tycker att det inte finns någonting bättre att lägga pengarna på än ett par nya löparskor, eller kompressionsstrumpor, eller som åker till New York mest för att få springa i Central Park, eller som bloggar om att ha ormskräck och så vidare och så vidare?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Erika Lundgren
  16 juli, 2015 at 15:41

  Haha, Timehop? Aldrig hört talas om. Jag är alltså sist då?!
  Härligt att vi delar björnskräcken. Min har jag dock kunnat börja bearbeta. Skogen är ju faktiskt bäst. Det gäller bara att bli så satans uttråkad, less och skadad av asfalt att det är värt att bli uppäten av en björn ;).

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   16 juli, 2015 at 16:21

   Haha gott att man inte är sist då 😉
   Problemet är att jag även lider av ormskräck så jag har så himla mycket att bearbeta i skogen, haha… En vacker dag kanske jag blir en modig människa 😀

 • Reply
  Johannes
  16 juli, 2015 at 22:29

  Timehop är bra men Memoir är ännu bättre tycker jag. Way to go med löpningen i alla fall. =)

 • Reply
  Anna (orka mera)
  16 juli, 2015 at 22:55

  Timehop upptäckte jag igår. Fast jag har inte laddat ner den. Jag är som alltid SISTAST!

 • Reply
  Reach Your Goal
  20 juli, 2015 at 08:57

  Vad roligt att få en tillbakablick, har aldrig hört talas om den appen 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 juli, 2015 at 10:26

   Du får ladda ner den! Det är kul att få lite påminnelser om vad som har hänt de senaste åren 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: