Allt och inget

Det är oundvikligt att börja planera hösten när sommaren bara regnar bort hela tiden

Malin skrev ett så trevligt inlägg om mål för 2015, så här i juli månad. Det var uppfriskande, tyckte jag! De flesta sådana inlägg läser man ju i december eller januari, bra med lite uppdatering så här mitt i sommaren. Lina och Linnea har skrivit om uppladdningen inför deras kommande utmaning Immeln Trailrun. Och så åskar det ute så jag vågar mig inte ut och springa. Allt detta i kombination med varandra gjorde såklart att jag började tänka på framtida utmaningar i löparspåret. Det är så trevligt, tycker jag! Att googla lopp och fundera över man skulle kunna klara av.

Jag skrev själv ett inlägg i januari om olika mål jag hade med löpningen. Jag hade t.ex. tänkt springa en snabbare halvmara än Göteborgsvarvet förra året, men den som har hängt med här ett tag vet ju att årets Varvet blev inställt pga skada för min del, så det målet uppnåddes inte. Ah! Men mina googlingar visar att man visst har en ny chans att springa halvmaraton i Göteborg i år! Men nej, jag har inte anmält mig än, halvmaradistansen känns fortfarande lite lång och skrämmande, tänk om jag skadar mig igen?

Däremot blir det Midnattsloppet x2, kör nämligen både i Göteborg och Malmö i år och det ska bli riktigt kul! Satsar också på Fight Cancer and Run i september, och förhoppningsvis Finalloppet i Skatås sista oktober (tänker att när det är så många som springer så skräms väl ormarna iväg?).

Men den största utmaningen för mig i höst blir väl att ta tag i det där med att boka mina PT-timmar på SATS som jag inte har bokat än. Har visst enormt svårt att få tummen ur, och jag måste komma igång ordentligt med styrketräningen till hösten.

Har du några mål eller utmaningar framöver? 

Desktop2

Så pass fundersam, fast på en av sommarens få soliga dagar.

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  20 juli, 2015 at 16:51

  Jag tror alldeles säkert att du hade fixat en halvmara i höst (om du hade velat), men som du säger; Det gäller att ta det försiktigt och lyssna på kroppen. 🙂

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 juli, 2015 at 18:26

   Ja, jag går och nojar upp mig, säkert helt i onödan för jag har ju inte känt av ljumsken alls på ett bra tag!
   Är ändå lite sugen på lite längre distanser nu, så vi får se vad jag hittar på… 🙂

 • Reply
  Fredric
  20 juli, 2015 at 22:31

  Bästa sommaren enligt min mening, lagom varmt och lite uppiffande sol ibland 😉 Skit i sådana där lopptankar, spring Skövde Ultrafestival 6 tim i stället. Spring en minut, vila 5 tim 59 min, jogga två tim, fika 4 tim, eller vad du vill, bli Ultra, en del av en stor familj!

 • Reply
  Mari
  21 juli, 2015 at 10:01

  Härligt med höstplaner, för som du säger, – det är oundvikligt! Midnattsloppet, du kan få springa 3 ggr om du vill 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 juli, 2015 at 11:59

   Hade varit kul att springa alla Midnattslopp! 😀

   • Reply
    Mari
    23 juli, 2015 at 09:31

    Jag har en startplats i Sthlm 😉 Men kan inte springa….

 • Reply
  Emelie
  21 juli, 2015 at 23:02

  Mitt mål är att hitta balansen mellan psykisk och fysisk hälsa. Det går alltid i vågor. Kör 100 tills det tar stopp. Och så..

  Btw. Jag och min kille tänker flytta ner till Göteborg, ända ifrån västerbotten i höst. Känns fantastiskt! Har du tips på boende, hojta gärna! Kram

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   22 juli, 2015 at 12:04

   Det perfekta målet ju! Svårt att hitta balansen ibland.
   Kul med flytt till Gbg, har själv gjort flytten från Västerbotten (Umeå) till Göteborg (efter en kortare flytt från Luleå till Umeå). Det där med boende är ju tyvärr klurigt, hoppas ni hittar något bra! Hojtar till om jag hör något 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: