Träningsrelaterade prylar, skor och kläder

Det är tur att butikerna har söndagsöppet

Men nej sommaren! 
Vad jag är less på dig! 
Du suger! 

Ännu en förjäklig ca 18-gradig dag med lite växlande molnighet och däremellan skyfall igår. JAG ORKAR INTE MER. Fattar ni? Orkar inte mer! Jag har inte ens haft på mig min bikini i år! Förstår ni hur sorgligt det är!?

Som tröst shoppade jag träningskläder på rea.
För så här: är det ännu en ösregnig dag, och det känns som att det bara inte kommer bli någon sommar 2015, och det känns som att semestern håller på att ta slut fast man knappt haft någon, då är det helt okej att handla nya träningskläder även om man nyss har varit i NYC och egentligen har något slags köpstopp. Det är sedan gammalt.

Och reor. Sådana gillar vi ju. Att jag äntligen har de där oerhört tjusiga Craft-kompressionstajtsen i min ägo (och för ynka 500 kr dessutom) är ju ändå fint. Och färgerna i den Under armour -tröjan är ju lite to die for, om jag får säga det själv.

Söndagsregniga Luleå levererade ändå.
Tur att det finns träningskläder att köpa. Så man inte deppar ihop totalt, menar jag.

Desktop1

 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Mari
    20 juli, 2015 at 10:26

    =) Värsta shopping-pinglan. Snygga och grymma grejer köpte du också.

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: