Löpning

Om att ta saken i egna händer

DCIM129GOPRO

 

Massor av mysrundor som innehåller minst en paus för bad.

Det skrev jag i början av sommaren att min träningssommar skulle innehålla. Eftersom sommaren är minst sagt trögstartad i år bestämde jag mig igår för att ta saken i egna händer. Runt 16-tiden visade sig solen för första gången på jag vet inte hur länge, så jag tog en runda. Andan föll på och jag sprang mot närmaste badstrand. Där var jag absolut helt ensam, och det var helt magiskt fint. Har aldrig sett denna strand så stilla och rofylld och helt folktom trots fint väder. En fördel med det där att det var relativt sent på dagen och folk inte orkar börja bege sig till någon strand.

DCIM130GOPRO DCIM129GOPRO
Ett snabbt dopp och sedan sitta och torka en stund, titta på omgivningarna, lyssna på tystnaden. Det var ett ganska perfekt ögonblick. Och så springa hem igen.

Precis innan detta hade jag varit på vippen att bryta ihop än en gång över den uteblivna sommaren. Jag vet att en löprunda fixar det mesta, jag blir alltid på bättre humör efteråt. Denna gång var inget undantag. Livet blev plötsligt så mycket trevligare, och det brinnande behovet av att boka en sista-minuten-resa försvann så sakteliga.

DCIM129GOPRO DCIM130GOPRO DCIM129GOPRO

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  23 juli, 2015 at 14:52

  Bra där! Allt blir vad man gör det till och man har inte rätt att gnälla om man inte har försökt att göra något åt saken. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 juli, 2015 at 13:45

   Helt rätt! Det är ju ändå lite svårt att påverka vädret, så man får ju försöka göra det bästa av saken ändå 😀

 • Reply
  Reach Your Goal
  23 juli, 2015 at 17:12

  Härligt med ett dopp gäller verkligen att ta vara på solens få solstrålar. Träning är bra för att distrahera tankarna från det tråkiga vädret, jag som brukar försöka vara positiv till allt är också riktigt trött på detta väder, vill nästan ha höst nu så jag slipper vara besviken på sommaren som aldrig kom..

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 juli, 2015 at 13:46

   Ja, man liksom hoppas in i det sista att det ska bli sommar, men jag börjar nog ge upp litegrann nu… Drömde om jobbet inatt, INTE ett bra tecken!

 • Reply
  Mari
  25 juli, 2015 at 20:14

  Detta har jag helt missat i år, får se om jag får till det här i Sthlm innan semestern är slut =) Ser ljuvligt ut ju!

 • Reply
  Våldtäktsförsök i motionsspår |
  26 juli, 2015 at 11:23

  […] Tog ett dopp, satte mig att känna lugnet en stund. Efter ett tag, och detta framgick inte av blogginlägget jag skrev om denna runda, började jag tänka på att en kvinna blivit överfallen när hon var ute […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: