Löpning

Snacka om inspiration på The Runners Convention

Har ni sett programmet för The Runners Convention (Gbg 3/10)? Det ser helt makalöst fint ut!

Jag kommer nog att anmäla mig, men eftersom programmet ser ut som det gör och man ska välja vad man vill vara med på när man anmäler sig, så drar jag på det. Känns helt hopplöst med min beslutsångest! Hur ska jag tänka? Vill typ på alla föreläsningar, för det känns som att de kommer vara så himla inspirerande allihopa. Och så springa. Det vill man ju också. Men så tänker jag att springa – det kan man ju göra närsomhelst. Dessa föreläsningar lär jag ju dock få se mig i stjärnorna efter om jag hoppar dem.

Svårt, svårt.

I övrigt tänker jag att om du har tips på event eller annat kul träningsrelaterat som sker i höst, så får du gärna tipsa mig om det. Jag har sådan höstångest att jag gärna vill fylla upp den med lite spännande saker.

DCIM129GOPRO

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  24 juli, 2015 at 10:09

  Anmälde mig precis! Ska bli galet kul! Blev en blandning mellan föreläsningar och löpning. Fast mest löpning…

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 juli, 2015 at 13:43

   Så kul!
   Jag kan verkligen inte bestämma mig, vet inte hur jag ska tänka! Får försöka få till någon bra blandning på något vis… Så himla fint program alltså!

 • Reply
  Rund är också en form!
  24 juli, 2015 at 10:29

  Var inne och kikade på schemat och fick också beslutsångest…! Och sedan glömde jag av det… 😮
  Haha! Kanske ska in och kika igen. Som du säger, löpning kan man ju köra när som helst. Men samtidigt, kanske inte med så bra tränare/förebilder? SVÅRT!!! *gaaah* 🙂

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   24 juli, 2015 at 13:44

   Nämen EXAKT! Föreläsningarna får man ju aldrig igen, och säkert aldrig chansen att springa med sådana där experter heller.
   Blir galen av detta lyxproblem…

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: