Allt och inget

Träningsmagi

När folk hörde att jag reste ensam till New York sa de: ”Du är så modig!” och liknande. Jag tyckte inte riktigt det, vad är det för modigt med att åka till NYC liksom? Hur många som helst gör ju det!

Men hörni. Nu ska ni få höra på modigt! Detta känns mycket modigare än att åka ensam till en annan världsdel. Jag ska nämligen åka helt ensam till Trollhättan och gå på träningsevent i höst! Av någon anledning känns det sjukt obehagligt att göra det själv, mycket värre än Blogger Boot Camp, fast då hade jag ju Malin med mig förstås, och träffade härliga Lina där! Vem ska ta hand om mig i Trollhättan?

Hursomhelst. Trots att jag är livrädd för detta sociala experiment så är jag också riktigt taggad! Vill fylla upp hösten med små roliga grejer, och detta blir en bra start. Har ännu inte bestämt om jag ska åka till Trollhättan bara över dagen, eller kanske slå till på stort och bo på hotell en natt eller två. Alltid skönt att komma hem, men en helg på hotell är ju fasen inte fy skam det heller. Jag menar, har du hört talas om hotellfrukost? Snacka om love in my tummy.

Jag-deltar-på-Träningsmagi2

 

 

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply
  Mela
  25 juli, 2015 at 11:36

  Vad kul! Varmt välkommen!

 • Reply
  Mia
  25 juli, 2015 at 12:20

  Jag kanske ska hänga på så kan vi vara två ensamma och nervösa stackare som kan umgås? 🙂

 • Reply
  Beatatjata
  25 juli, 2015 at 12:47

  Jag kan ta hand om dig! Eller…. du kanske får ta hand om mig för jag tycker det är urläskigt med främmande människor. Verkar dock som att en hel del av deltagarna är likadana så vi får väl vara blyga tillsamman 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juli, 2015 at 11:26

   Haha ja, vi står i varsitt hörn allihopa! 😉
   Men ja, ta hand om mig och så tar jag hand om dig!

 • Reply
  Anne
  25 juli, 2015 at 20:03

  Vad modigt! Och spännande.

 • Reply
  Mari
  25 juli, 2015 at 20:11

  Vad kul, och modigt. Det kommer säkert bli riktigt skoj =)

 • Reply
  Madde
  26 juli, 2015 at 06:51

  Det är väl kul att komma iväg. Själv ska jag på boozt i Falkenberg helt ensam. Men det blir säkert bra det med 🙂 Vi alla har ju samma mål med resan så det löser sig alltid

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juli, 2015 at 11:28

   Ja, det ska bli jättekul att komma iväg på det! Allt blir alltid bra när man vågar sig ut sin comfort zone litegrann 🙂

 • Reply
  Cecilia
  26 juli, 2015 at 08:55

  Så roligt!! Blev sugen när det dök upp men är också lite feg när det gäller främmande människor….?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   26 juli, 2015 at 11:29

   Men främmande människor brukar ju ändå visa sig vara rätt trevliga 😀 Boka!

 • Reply
  Märta Johansson
  26 juli, 2015 at 09:29

  Jag förstår dig helt och hållet. Att åka till New York hade varit lugnt, där kan man ju lulla runt i sitt eget sällskap utan att behöva vara social. Men på ett träningsevent blir man ju (nästan) tvungen att vara social och prata med massa nytt folk :-S

 • Reply
  Rund är också en form!
  26 juli, 2015 at 21:44

  Men i ”lilla” Trollhättan alltså?! Det är ju… typ nära! Hm…… 😮 😀

 • Reply
  Stina - itsallaboutmovement
  29 juli, 2015 at 13:43

  Go girl! Jag brukade öva på att göra saker själv genom att tex gå ut och käka själv på kvällen. Det är extremt trevligt faktiskt, och lite kittlande. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 juli, 2015 at 14:47

   Modigt! Det vet jag inte om jag skulle våga… Lunch är en annan sak, men på kvällen… :/

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: