Allt och inget

D-vitamin

27 juli, 2015

DCIM131GOPRO

 

En sak jag har blivit mästare på denna sommar, det är att suga i mig minsta lilla solstråle så fort den dyker upp. Denna dag må ha börjat med regn, och slutat med regn, men däremellan lyckades jag fånga den där halvtimmen med sol som vi ändå fick.

Jag var trött och seg och planerade vilodag, men en liten promenad fick det bli. För övrigt ett tydligt tecken på att jag har haft semester ganska länge nu: jag har aldrig ro för promenader i vanliga fall. Jag tycker att de tar för lång tid, och springer hellre.

Nu känner jag mig dock så lugn och harmonisk, utvilad liksom (!), så idag var det bara skönt. Tänk, ibland kan det faktiskt vara en fin känsla att bara vara ute och röra sig lite, utan att komma hem och vara helt slut efteråt. Who knew?

Löpning är tydligen inte allt här i världen.

DCIM131GOPRO DCIM131GOPRO

 

5 Comments

 • Reply kirsti 28 juli, 2015 at 08:44

  Ja i år må man bare ta det man får. I dag regner det her. Håper solen titter frem igjen til helgen.

  • Reply Träningsblogga - Ida 28 juli, 2015 at 16:35

   Ja, det är verkligen hopplöst i år!
   Otroligt men sant vaknade jag till en solig dag idag, så har suttit på balkongen och gottat mig hela dagen. Ser det som en bonusdag, för de hade lovat riktigt kasst väder hela veckan 🙂

 • Reply marinaefbg 28 juli, 2015 at 11:15

  ingen svett ingen träning 😉 men promenader är bra ändå, jag tänker att det är träning för huvudet och försöker praktisera lite mindfulness när jag är ute och går och då har jag runkeepern på men ingen röst som berättar tempo och sträcka för det är inte det som är viktigt! Det är känslan i kroppen, i foten, i ansiktet. Tar man det lugnt så kan ju en promenad slinka igenom på en vilodag tänker jag 😉

  • Reply Träningsblogga - Ida 28 juli, 2015 at 16:34

   Haha jamen precis, bra tänkt! Jag är dålig på det där med att bara gå och ta det lugnt, men när jag väl gör det är det himla skönt. Mindfulness liksom! 🙂

 • Reply Vilodagen som slutade med backintervaller | 28 juli, 2015 at 16:32

  […] skön dag hemma tänkte jag. Förutom en promenad så lite läsa bok, dricka kaffe och äta vattenmelon. Lite så tänkte jag. Satt i bästa […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: