Löpning

Sista rundan och dessa himla avsked

Tiden ska ju gå. Det är ju så tiden funkar. Skulle tiden plötsligt sluta gå skulle man ju bli orolig. Men i sommar har tiden gått himla snabbt (ja, jag vet, den gör väl alltid det på semestern), och idag är det dags att återvända till Göteborg efter en sväng till New York och en längre sväng till Luleå. Det kommer att bli så tyst att komma till en lägenhet tom på folk.

DCIM131GOPRO

 

Tog en sista Luleålöprunda igår. Jag hade gärna tagit en idag också, men nu är väskan packad och jag orkar bara inte öppna den (risken är att jag inte får igen den igen då), så nu är det bara till att vänta ut timmarna tills flyget går.

Men i alla fall. Sista Luleålöprundan igår då. Det blev en kortkort runda på ungefär 4 km, och den var tung så tung. Tunga ben, tung kropp, dålig andning. Tur att jag har haft andra fina rundor här i stan som jag istället kan förknippa med sommaren i Luleå. Men hursomhelst, en springtur är alltid en springtur hur tung den än är. Nästa lär ju gå bättre.

På kvällen blev det goda melondrinkar och gott sällskap. Idag lite extra mycket kramande med syskonbarnen och tack och hej för i sommar världens bästa Luleå.

IMG_9945

 

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: