Annan träning än löpning

Det är skönt att träna mitt på dagen

Ibland kan det vara skönt med rutiner. Typ jobba, äta, träna osv. Det är lite som att gå på autopilot och jag kan faktiskt gilla det, även om jag länge var en sådan som var livrädd för rutiner. Saker förändras, antar jag. Men med det sagt så kommer jag verkligen sakna att kunna träna närsomhelst, som jag gör nu under semestern. När andan faller på, liksom.

Eftersom jag var ute och sprang igår, och hade ett riktigt tungt corepass häromdagen, tänkte jag att jag fick fortsätta kämpa med coren idag också. Kände mig svag senast, och det är ju inte ett tecken på att ge upp. Duh. Så jag tog ett lunchpass core idag, och det kändes faktiskt lite bättre än senast. Lyckades med mina plankor och behövde inte byta till lättare vikter en enda gång. Det kanske var huvudet som var den svaga länken senast?

Så det var ju gott att känna att jag inte är fullt så svag som jag trodde. Musklerna hade bara glömt av sig litegrann. Nu ser jag också fram emot att komma igång med styrketräningen ordentligt. Kanske jag ska ta tag i det där med att boka mina PT-timmar nu också, innan de inte är giltiga längre? Behöver verkligen lära mig gymmet så jag någon gång vågar mig ut bland vikter och maskiner.

Desktop3

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  7 augusti, 2015 at 18:45

  Det är verkligen sjukt mycket som huvudet spelar in, det är halva styrkan nästan 🙂 Jaaa! Boka den där pt-timmen! Skulle ge vad som helst för en sån just nu 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 augusti, 2015 at 23:09

   Åh jag ska, jag ska. Jag måste! Annars kommer jag nog ångra det.. Tror jag bara har en månad kvar innan de förfaller… :O

 • Reply
  Anna (orka mera)
  7 augusti, 2015 at 22:26

  Ja men visst är det underbart att få träna när man vill! Glad att jag har ett jobb som nästan alltid tillåter det!

 • Reply
  Fredric
  8 augusti, 2015 at 22:30

  Du, det där med gym, varför ska man gå till gym när man är en löpare, räcker det inte med spring-spring-el-i-spring?! 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 augusti, 2015 at 23:11

   Haha ja det kanske det gör, men det är ju trevligt med lite omväxling ibland!

 • Reply
  Linnea
  8 augusti, 2015 at 22:48

  Åh PT skulle jag vilja ha! Någon som piskade mig ordentligt och styrde upp mig lite. 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 augusti, 2015 at 23:12

   Ja alltså hur bra som helst ju! Vet inte varför jag bara drar ut på att boka? Suck!

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: