Länkkärlek Löpning Lopp

Race reports att inspireras av

Det är en härlig tid på året detta. Det är tävlingar till höger och vänster, folk börjar jobba (det är skönt, då blir det ordning och reda i bloggvärlden) och man själv börjar bli pepp för att toppa formen inför höstens roliga lopp. 

Själv har jag knappt två veckor kvar till första loppet sedan Firecracker 5K, och jag laddar med träning och att läsa om andras prestationer. Idag tänkte jag att jag måste tipsa om två grymma bloggares grymma prestationer. Sådana här inlägg är definitivt de bästa att läsa, en blir så himla inspirerad.

Heja Erika! Erika körde triathlon i helgen, ta och läs hennes rapport. Så stark hon är! Allting klaffade och det är leenden frickin’ överallt. Kan ju säga som så, att det är inte första gången jag blir sugen på att träna hårt och springa snabbt efter att ha läst om något lopp Erika har kört.

Kom igen Johannes! Fjällmaraton. Alltså, smaka på ordet bara. Det smakar gott, eller hur? Jag skulle så gärna springa ett någon gång, även om det verkar helt brutalt jobbigt. Nu är AXA fjällmaraton över för i år (under en bra dag att ha koll på instagram, många fina bilder där då) och en som sprang långt och högt var Johannes. Blev inte direkt mindre sugen på den utmaningen efter att ha läst hans race report. Intressant också att en halvmara i fjällen tydligen är 27 km.

En annan race report jag ser fram emot är Move it Mama- Katarinas från Tough Viking. Just nu hyperventilerar hon, men det ska nog gå bra det där. Ska bli kul att läsa om i alla fall.

IMG_9270

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  hejaerika
  10 augusti, 2015 at 10:33

  Ååååh, tack snälla fina du för de fina orden!! Så glad jag blir 😀 😀
  Jag känner samma som dig, det är SÅ kul att läsa om andras lopp och prestationer. Ska in och läsa Johannes nu med detsamma. Fjällmara på 22km väntar ju för mig om mindre än två veckor 😮

 • Reply
  Anna (orka mera)
  10 augusti, 2015 at 15:19

  Ja visst ska det bli skönt med lite ordning i bloggvärlden. Om det så är det enda som är bra med att sommaren snart är slut 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: