Mat och dryck och annat gott

Rawfood på Tyska Bron

Det är inte ofta man ser mat i denna blogg. Det beror till största del på att min kosthållning består allra mest av köttbullar, pyttipanna och andra sorters halvfabrikat. Förlåt mig, du som kom hit och trodde jag var värsta hälsosamma!

Ibland tänker jag att jag ska bli lite bättre på detta med mat. Jag gick trots allt restaurangprogrammet på gymnasiet, så jag borde ju fixa att laga lite ordentligt ibland. Jag ska bli bättre på det, och idag blev jag riktigt inspirerad då jag mötte en vän på stan och testade en ny guldklimp till lunch, nämligen Open New Doors (ligger på Tyska bron i Göteborg). Äter cirka aldrig rawfood så det var nästan en upplevelse i sig. Det var både fint och gott, och jag kan rekommendera ett besök där. Så skönt att bli så då där bra mätt istället för tung mätt som man alltid blir när man trycker i sig kött. Mer grönsaker åt folket!

Vi blev så pass inspirerade av vår hälsosamma lunch att vi bestämde oss för att springa milen tillsammans ikväll. Sällskapsjoggar gör jag enormt sällan, så det blir nog kul!

IMG_0090 IMG_0092 IMG_0093

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mia
  10 augusti, 2015 at 20:48

  Ser minst sagt väldigt gott ut. Tack för tips!

 • Reply
  Reach Your Goal
  11 augusti, 2015 at 14:13

  Det såg riktigt fräscht och gott ut minst sagt, inspirerar ju en till att ha mer grönsaker i maten 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: