Allt och inget

Det riktiga nyåret

DCIM129GOPRO


Nu är den här. Den sista semesterdagen.
Semestern gick alldeles för fort, och då har jag ändå varit ledig i åtta veckor. Helt galet.

Det har varit en fin semester. Jag har hunnit med att springa massor. Jag har umgåtts med nära och kära. Jag har rest helt ensam till USA. Lärt mig att hitta i New York. Sprungit lopp i New York. Sprungit i Central Park (mäktigt!). Sprungit vilse i skogen. Sprungit backe i Luleå. Solnedgångssprungit i Luleå. Solnedgångssprungit i Göteborg. Sprungit med paus för bad. Vädret tillät löpning hela sommaren, och kroppen likaså. Jag är enormt tacksam för det (att kroppen höll alltså, vädret hade gärna fått tillåta några fler stranddagar).

Jag har börjat acceptera att semestern är slut, och kan faktiskt se lite fram emot hösten. Hösten är det riktiga nyåret! Jag lovar då fler saker inför en ny höst än inför ett nytt år. Och så jobbar jag ju i skolans värld, och där börjar ett nytt läsår på hösten. LäsÅR. Ni ser ju.

Här är mina träningsrelaterade nyårslöften, eller höstlöften om du så vill:

* boka PT
* lära mig gymmet
* börja med yoga

Det låter väl ganska rimligt ändå?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Reach Your Goal
  13 augusti, 2015 at 21:17

  Det låter helt rimligt och tycker också hösten är som ett nyår. Hoppas du hade en bra första dag 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   15 augusti, 2015 at 15:18

   Det hade jag absolut, men jag blev trött! Inte så van vid att jobba 😀

 • Reply
  Camilla Lind
  13 augusti, 2015 at 21:46

  Låter absolut rimligt! och skoj!

 • Reply
  Katta / move it mama
  14 augusti, 2015 at 09:13

  Helt klart är hösten som ett nytt år, mycket mer så i min bok än vad januari är. Tror det sitter kvar från skolåren.

  Och åh, ditt inlägg om när du sprang vilse – jag tänker på det JÄTTEOFTA. Hög igenkänning!

 • Reply
  Rund är också en form!
  15 augusti, 2015 at 12:32

  Jaa, hösten är såå mycket roligare än det ”riktiga” nyåret!
  Ser fram emot yoga-inläggen. 😉
  PT skulle jag vilja boka in. Men dels är det dyrt, och så är jag liiite rädd…. Haha! 🙂

  Kram M

 • Reply
  Mia
  15 augusti, 2015 at 12:55

  Bra med lite kul och roligheter inför hösten. Jag ska faktiskt gå på mitt livs första yogapass nästa vecka. Om det blir det enda i livet eller fler återstår att se 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: