Löpning Lopp

Stockholmsavis

Alla som har följt med här ett tag vet att Midnattsloppet har en speciell plats i mitt hjärta. Det första loppet jag sprang i vuxen ålder och så fick jag vara ambassadör för loppet 2014. Och nu är det snart dags att springa igen. Så pepp!

Ikväll är det stockholmarna som är först ut i Midnattsloppsturnén och jag är så avis på dem! Det är något speciellt med Midnattsloppet och visst hade det varit kul att testa att springa det i vår huvudstad någon gång. Det är ju också det populäraste Midnattsloppet, med nästan 40 000 anmälda. Helt galet. Kanske får satsa på att springa i Stockholm nästa år? Eller kanske göra en egen turné och köra alla fyra Midnattslopp? Det hade inte varit dumt.

DCIM131GOPRO
Men nu får jag ta en sak i sänder. Springer loppet i Göteborg nästa helg, och det är inte dumt att ha det att se fram emot. Har inga höga förväntningar på tiden, hoppas att slå min tid från förra året, men det är en rätt tuff bana i Göteborg och även om jag har sprungit ganska mycket i sommar så känner jag inte att jag har blivit direkt snabbare. Men vi får se. Framförallt blir det en kul upplevelse. Hoppas bara att vi slipper regnet i år.

I övrigt så får jag erkänna att det varit dåligt med träning i veckan. Har börjat jobba igen och det gjorde mig trött. Och så var det after work igår så då hann jag inte. Och pga nämnda after work orkar jag inte idag. Och ikväll blir det vinpicknick med vänner, så vi får se om det blir något imorgon. Men aja, lite måste man få roa sig också. Är ju ingen elitidrottare direkt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Madde
  16 augusti, 2015 at 08:19

  Skulle verkligen vilja komma igång med detta med löpträning, men det är så trögt 🙂 Har bara lyckats ta mig runt på vårruset än så länge, men ska försöka ta ett par kortare lopp till nästa år 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   16 augusti, 2015 at 13:02

   Det är inget ”bara” med att ta sig runt på vårruset!
   Ta det i din takt så är du nog snart igång med löpträningen 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: