Löpning Lopp

Springer in hösten

Nu har jag roat mig ordentligt med utgång och alkohol både fredag och lördag, men nu är det dags för ordning och reda för denna kropp igen. Nu blir det nog inte till att dricka någonting alkoholhaltigt på ett bra tag, för jag märkte nämligen någonting spännande när jag satt och skrev upp inbokade grejer i kalendern häromdagen.

DCIM120GOPRO
Förutom en enda så är varje helg fram till i början av oktober uppbokad av ingenting mindre än någonting träningsrelaterat. Lopp eller träningsevent hela tiden. Och fler lär det också bli, detta är ju bara de jag redan har bokat. Jag vill liksom springa och göra allt, så det lär nog bli lite fullspäckat. Men kul! Än så länge ser kommande helger ut som följer:

Vecka 34: Midnattsloppet Göteborg
Vecka 35: Inget inbokat, vila mig i form?
Vecka 36: Midnattsloppet Malmö
Vecka 37: Göteborgs jubileumslopp 
Vecka 38: Fight Cancer and Run
Vecka 39: Event: Träningsmagi
Vecka 40: Event: The Runners Convention + eventuellt Göteborgsvarvets seedingslopp Mölndal

Det finns fler lopp här runt krokarna också som jag eventuellt också springer. Man måste ju passa på innan säsongen är slut igen och man måste vänta ända till våren.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  16 augusti, 2015 at 15:20

  Jag har inte bokat in ngt av eventen än. Är lite osäker på om jag hinner. Har massa annat planerat (ej löprelaterat). 🙁
  Men vad tusan Ida?? Vad hände med Risveden den 12 september?! 😮 😉

  Kram M

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   16 augusti, 2015 at 23:09

   Åh alltså det är ju så mkt man vill hinna med! Risveden nästa år!! 😀

 • Reply
  Matsdotter
  16 augusti, 2015 at 19:00

  Det var många lopp/event på schemat =)

 • Reply
  Camilla Lind
  16 augusti, 2015 at 20:50

  Åh, så kul att ha många event nära!

 • Reply
  Johannes
  16 augusti, 2015 at 21:40

  Inget Lidingölopp då? 🙂

 • Reply
  Mari
  17 augusti, 2015 at 09:15

  Det var mkt på den kalendern hörru du =) Heja heja!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   17 augusti, 2015 at 17:19

   Ja, lite mer än jag trodde… Har liksom bara bokat in grejer utan att tänka mig för 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: