Intervallpass Löpning

Sunday Funday Runday

Söndag kväll och jag lyckades till slut ta mig i kragen, dra på mig träningskläder och ge mig ut på en runda. Jag kör fortfarande ganska ostrukturerad träning och visste inte alls vad det skulle bli för slags pass innan jag väl satte igång. Valet föll på att köra lite fartlek. Kort och snabbt, det kändes rätt.

Efter en helg med mindre nyttiga drycker både fredag och lördag var kroppen inte direkt på topp, men jag lyckades pressa fram några kilometer i alla fall, uppför branta backar och ändlösa trappor.

DCIM131GOPRO DCIM131GOPRO
Som vanligt när jag väl gör det, så var det otroligt skönt att pressa kroppen mer än jag gör under mina vanliga relativt bekväma rundor. Under kvällens pass körde jag högt tempo och mycket uppför, och även om jag inte var ute särskilt länge så kändes det gott och välbehövligt. Och så är ju de här varma sena sommarkvällarna så underbart sköna, att man aldrig kan ångra att man gav sig ut. De går rätt in i minnesbanken inför de kalla mörka novemberkvällarna.

IMG_0199

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fredric
  17 augusti, 2015 at 12:03

  Kampen mellan det onda och det goda, vem vinner liksom? 😉

 • Reply
  Never miss a Monday? |
  18 augusti, 2015 at 00:14

  […] blev en runda på 7 km. Som sagt, en hel del backar och trappor denna gång också. Det kan knappast skada med tanke på hur backigt Midnattsloppet […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: