Löpning

Never miss a Monday?

Efter en heldag i solig skärgård blir man lite mör, men jag kände mig ändå inspirerad att ta mig ut på en runda. Midnattsloppet är trots allt bara fem dagar bort, och även om det blir en lugn träningsvecka måste man ju röra sig litegrann.

blogg4

Jag bestämde mig för att springa på lite gammalt och lite nytt. Jag har så många ställen här i Göteborg som jag fortfarande inte riktigt har upptäckt trots att jag snart har bott här i fem år. Idag blev det således att springa lite backe och lite trappor på lite nya marker. Bl.a. snurrade jag runt kring Näckrosdammen och de fina stenhusen där.

DCIM131GOPRO DCIM131GOPRO

 

Är verkligen helt förälskad i de här varma sommarkvällarna. Det är så himla härligt att springa och så sitter folk fortfarande ute och myser i parkerna i väntan på solnedgången. Så ljuvligt att springa i shorts och linne, svetten lackar men det är på kvällen så det blir inte så stekande varmt, men ändå alldeles tillräckligt. Jag tar tillvara på dessa kvällar nu, och det får jag väl tacka löpningen för. Har mycket att tacka löpningen för.

Det blev en runda på 7 km. Som sagt, en hel del backar och trappor denna gång också. Det kan knappast skada med tanke på hur backigt Midnattsloppet är.

Fick tyvärr lite känningar i benhinnorna under passet, så nu ska jag ligga ganska lågt resten av veckan. Kommer nog köra ett pass till innan Midnattsloppet, förmodligen på onsdag eller torsdag, och sedan blir det till att vila mig i form. Är riktigt taggad på loppet nu, imorgon ska jag hämta ut startpaketet och längta till lördag!

DCIM131GOPRO

 

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Linnea
  18 augusti, 2015 at 07:50

  Testa ormsalva mot onda benhinnor! Jag smörjer alltid mina ben med det efter en löprunda i förebyggande syfte och har aldrig ont. Finns på Apoteket.

 • Reply
  Petter
  18 augusti, 2015 at 11:22

  Jag springer alltid på morgnarna nu för tiden men efter att ha läst det du skrivit om sommarkvällar den senaste tiden får jag nog försöka ta mig ut någon kväll. Lycka till på Midnattsloppet!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 augusti, 2015 at 17:52

   Jamen gör det, det gäller ju att passa på nu när det är varmt och fint på kvällarna. Ska samla på mig massa sådana kvällar nu som jag kan minnas i vinter 😀

 • Reply
  Åsa
  18 augusti, 2015 at 12:10

  Ojoj, hoppas att inte behinnorna ställer till det! Du verkar annars ha världens bästa flyt! Det är så kul att se dina bilder – du inspirerar verkligen!

 • Reply
  Lina
  18 augusti, 2015 at 13:27

  Lycka till på Midnattsloppet. Är bara lite avis på att du har ditt härliga kvar!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   18 augusti, 2015 at 17:53

   Och jag har t.o.m. två Midnattslopp att springa! Inte för att vara den som är den eller så, haha 😉

 • Reply
  Mia
  18 augusti, 2015 at 19:32

  STORLÄNGT till Midnattsloppet! Jag joggar lätt ochh kort imorrn och sen lite fart (om jag hinner) på torsdag. Ser fram emot stämningen!

 • Reply
  Ormsalvan värmer gott |
  19 augusti, 2015 at 21:00

  […] att mina benhinnor trilskades lite häromdagen när jag sprang. Då tipsade Linnéa om att smörja benen med ormsalva, och jag […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: