Allt och inget

Återhämtning med promenad och isande kaffe

Nu har jag sprungit Midnattsloppet tre gånger, och jag mår alltid på exakt samma sätt efteråt. Det är som världens baksmälla alternativt lite febersjuka. 

Det börjar med att jag knappt kan sova på natten. Vaknar stup i kvarten av att jag antingen fryser, är törstig eller kissnödig. På morgonen har jag huvudvärk och är trött. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Är det för att loppet går så sent och man inte hinner återhämta sig innan man går och lägger sig? Eller är det bara alla spänningar som släpper? Vätskebrist också, förmodligen. Läget var exakt så idag.

Trots det lyckades jag till slut få bort huvudvärken (tack Resorb I guess!), och eftersom det ryktas om att högtrycket är på väg bort bestämde jag mig för att ta en promenad genom stan. Den blev hela två timmar lång (med en kort paus för lite islatte), och benen som redan var ganska trötta från igår är nu rätt så utmattade. Men nog är det skönt att röra sig, och nu känner jag mig återhämtad och klar! Imorgon är det nya tag med träningen!

DCIM131GOPRO DCIM131GOPRO DCIM131GOPRO
Göteborg är så himla fint sådana här dagar och jag är så otroligt tacksam för denna fina sensommar. Fina löpkvällar och varma promenader gör faktiskt susen för humöret som ju har präglats av en smärre livskris den senaste tiden. Solen hjälper, om man säger så!

Ikväll ska jag försöka knåpa ihop en race report från Midnattsloppet, så kika in här imorgon bitti för lite ny läsning!

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: