Löpning Lopp

Midnattsloppet avklarat!

IMG_0438

 

Nu har det här gänget sprungit Midnattsloppet. Tredje gången för mig, det börjar bli en tradition! 

Jag är långt ifrån nöjd med resultatet, men superglad för upplevelsen – precis som vanligt. Midnattsloppet är verkligen en folkfest! Och som bonus sprang jag på Mia efter målgång! Det är alltid kul att träffa på bloggare man följer, det är nästan som att man känner personen i fråga trots att man aldrig har träffats.

Återkommer med race report förstås. Först ska jag bara sova jättejättelänge för jag har precis kommit hem och det är mitt i natten och jag är rätt slut.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  23 augusti, 2015 at 09:14

  Det är inte alltid det blir som man har tänkt, men en erfarenhet rikare blir man ju, oavsett.
  Ser fram emot rapporten! 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   23 augusti, 2015 at 14:04

   Precis! Och huvudsaken man har kul, tänker jag 🙂 Då är tiden sekundär 🙂

 • Reply
  Återhämtning med promenad och isande kaffe |
  23 augusti, 2015 at 18:02

  […] hela två timmar lång (med en kort paus för lite islatte), och benen som redan var ganska trötta från igår är nu rätt så utmattade. Men nog är det skönt att röra sig, och nu känner jag mig […]

 • Reply
  Camilla Lind
  23 augusti, 2015 at 21:46

  Åh, midnattslopp är jag så sugen på! 🙂

 • Reply
  Midnattsloppet Göteborg 2015 |
  24 augusti, 2015 at 05:00

  […] Min start gick 21:50 och jag mötte upp med bror och hans sambo ungefär en timme innan. Vi tog en groupie och pratade lite om hur nervösa vi var, men att vi inte behövde vara det. Man blir ju alltid […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: