Annan träning än löpning

Yogalöftet

Ett av mina höstlöften är ju att börja med yoga. Nu kan jag meddela att jag nästan har gjort det! Ja, nästan. Jag har faktiskt bokat in mig på ett pass, och ni förstår ju vilket stort steg det är! Och nu när träningen ska struktureras upp ordentligt får jag ju inte avboka pass. Har skrivit det i bloggen, och då är det så.

Så lämpligt då att SATS drar igång ett nytt yogakoncept i höst. Som på beställning!

Klassen heter Yoga for Athletes, och ska tydligen fungera fint för oss som helst gör annat men ändå känner oss lite stela och vill komma in i det där yogandet också. Som en bonus pågår passet bara i 45 minuter, och det känns som att man ju borde kunna ta sig igenom det hur rastlös man än blir.

Nästa vecka är det dags. Håll tummarna för att jag blir frälst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Paula
  27 augusti, 2015 at 08:48

  Det är inte alldeles säkert att du blir frälst direkt, jag blev absolut inte det första gången jag gick på ett pass på min förra yogastudio. Jag blev typ irriterad, tyckte att det var asjobbigt och fick ingen ro överhuvudtaget. Men när jag gått några gånger så blev det veckans absolut bästa grej, så ge det en ärlig chans och gå minst en gång i veckan i några veckor så kanske det blir en av dina bästa grejer också 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 augusti, 2015 at 22:43

   Ja, lite så har jag känt de få gånger jag varit på yoga…. Hoppas att jag står ut och ger det några chanser denna gång!

 • Reply
  Rund är också en form!
  27 augusti, 2015 at 11:39

  Säger som ovan. Räkna inte med att första passet kommer kännas bra.
  Jag fick gå regelbundet i ett par månader, innan jag kände att: ”Men åååh, det är så här det ska kännas!” 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   27 augusti, 2015 at 22:44

   Men ååååh, menar du att jag måste stå ut med det i ett par månader innan det blir bra!? Kommer jag verkligen ha tålamod för det…? 😉

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: