Löpning

Dags att öka!

DCIM131GOPRO

Några dagar för att låta kroppen återhämta sig efter jobbstart på riktigt (eleverna åter på skolan) och Midnattsloppsurladdningen. Men igår kväll fick det räcka med återhämtning tyckte jag, och vid 20-tiden snörade jag på mig skorna för en tur runt Göteborg.

Den landade på prick 10,48 km. De sista 3-4 km var riktigt slitiga, och jag känner således att mitt beslut att steppa upp och börja strukturera upp träningen kom ganska lägligt. Det var längesen jag var i en period då jag tyckte att det var så här jobbigt att springa en mil, och jag gillar det inte! Så nu är det absolut ordning och reda som gäller.

Nu tar jag först och främst sikte på Midnattsloppet i Malmö som går av stapeln nästa helg. I och med att jag tyvärr känner mig i halvtaskig milform vågar jag inte riktigt hoppas på ett personbästa, men det ska väl i alla fall gå snabbare än i Göteborg. Det borde gå om ingenting drastiskt händer.

Det börjar för övrigt kännas att hösten är på ingång. Igår var det mörkt innan jag hann hem… Dags att leta fram reflexvästen alltså!

DCIM131GOPRO DCIM131GOPRO

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  28 augusti, 2015 at 08:34

  Härligt med en sådan kvällsrunda. Hoppas det sega hinner släppa, annars tror jag det kommer gå hur bra som helst iaf =)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   28 augusti, 2015 at 15:49

   Ja alltså det är synd att man ska vara seg ibland. Men så är det ju här i livet, det går väl över det med 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  28 augusti, 2015 at 08:35

  Ja, höstlöpningen närmar sig. Ganska mysig tycker jag, men som du säger: reflexer är viktigt! 🙂
  Kram M

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: