Sammanfattning

Vecka 35: Helt upp och ner

Det är en sorglig historia att klassen ”Bootylicious” inte finns med på Sats höstschema som startar imorgon. Inte förrän till våren är klassen tillbaka. Skandal ändå, med tanke på att den är så populär. Men vad gör man? Åker förstås till gymmet, är med på sista passet för säsongen och kör järnet! Svettigt blev det, skakiga ben blev det och lite träningsvärk blir det nog imorgon.

Det blev en bra start på söndagen, tillika veckans sista träningspass och då känns det ju lämpligt att sammanfatta veckan nu, som jag ju har sagt att jag ska göra men ändå så sällan gör.

Mån: Försök till löpning – blev cirka 3 km besviken PW. Riktigt tunga ben som inte ville bära mig.
Tis + ons: Vila
Tors: Löpning 10,5 km. Tunga ben och svår andning även idag. Men det gick i alla fall!
Fre: Återigen försök till löpning, som fick avbrytas… Pga mage! Ca 3 km i alla fall.
Lör: Löpning 12 km. Så lätt! Kändes som att jag hade kunnat fortsätta för evigt.
Sön: Bootylicious = ben, rumpa, core

Cirka 28 km ändå till slut, trots en väldigt segstartad vecka. Och herregud så upp och ner träningen har gått i veckan. Sådan otrolig skillnad på formen under de olika passen. Det här med dagsform alltså… Nöjd med veckan ändå, har fegat med distanserna sedan vårens smärtor i höft/ljumske, men nu är jag sugen på att öka distanserna igen. Också nöjd med att jag har tvingat mig till träning vissa dagar då det bara känts jobbigt, ibland måste man helt enkelt göra så.

DCIM131GOPRO

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: