Planering

(Tävlings)vecka 1 av 3

Ny vecka, och det är tävlingsvecka igen! Nu är det faktiskt flera sådana i rad; lopp varje helg i veckorna tre. Det lär innebära lite lugnare träningsveckor, för man vill ju ändå samla så pass mycket kraft att man kan ge allt på loppen. Först ut av dessa lopp är Midnattsloppet i Malmö som går av stapeln nu på lördag. Jag ser verkligen fram emot det. Jag har bara varit i Malmö två gånger, och då har jag inte sett jättemycket av stan, så det ska bli kul att få springa igenom den.

Så, nu när jag inne på detta med att strukturera upp träningsveckorna, här kommer veckans plan:

Mån: Yoga for athletes (Yoga! Fattar ni? Helt galet att jag ska på det!)
Tis: Vila
Ons: Barre (om 72 (!) personer som står före mig i kön avbokar. Annars blir det löpning.)
Tors: Vila (Alternativt löpning OM jag inte sprang på onsdagen)
Fre: Vila
Lör: 10 km löpning på Malmös gator!
Sön: Förmodligen vila va? Räknar med att jag är jäkligt slut eftersom jag ska persa på milen kvällen innan.

IMG_0440

På lördag är det dags igen!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Linnea
  31 augusti, 2015 at 07:31

  Åhhhh jag ör så ledsen för att jag inte kan springa Midnattsloppet i år!!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  31 augusti, 2015 at 08:00

  Vad kul att du kommer till Malmö! Hoppas jag ser dig i vimlet. Själv tänker jag inte persa. Det blir ett snabbdistans som träning till marathon veckan efter och en chans att insupa lite löpar-party-atmosfär så där efter läggdags 🙂

 • Reply
  Anna (orka mera)
  31 augusti, 2015 at 08:01

  Förresten, lycka till på yogan. Jag ska testa just det passet i malmö på torsdag! Ser fram emot att läsa din rapport 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   31 augusti, 2015 at 15:24

   Ooooh jag är typ nervös! Har dessutom sådan träningsvärk idag att jag knappt kan gå, så jag undrar hur detta ska sluta….

 • Reply
  Maria
  31 augusti, 2015 at 09:21

  Barre låter ju jättekul. Hoppas alla 72 får förhinder så du får plats. Och lycka till med Yogan ikväll, nu har jag bloggat om min första yogaupplevelse. Kram.

 • Reply
  Rund är också en form!
  31 augusti, 2015 at 18:38

  Hur gick yogan? 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: