Allt och inget

Ännu en nystart: september!

September! Du är faktiskt ganska välkommen! Jag har ingenting emot september. Jag tycker september är en ganska trevlig månad faktiskt. Det är inte som oktober, eller för den skull – november (!) då det bara är grått och förtvivlat, nej september är rätt bra. Alla säger att sommaren är slut nu, men det är inte sant. Jag såg på Nyheterna att den meteorologiska sommaren förmodligen inte kommer ta slut förrän i oktober. Så det så. Än kan vi ha fina dagar framför oss, för att vara så där obehagligt positiv.

Sedan har ju september så mycket fint träningsaktigt att bjuda på. Nu är det lopp som ska springas varje helg i tre veckor och helgen därpå blir det en sväng till Trollhättan av alla ställen, för träningsevent. Jag ser nästan ologiskt mycket fram emot vattengympan som kallas ”Mamma Mia” och beskrivs så här: ”Ett härligt vattenpass där du får återuppleva hela berättelsen från ”Mamma Mia The Movie”. Det är filmen och filmmusiken som är den röda tråden i passet…” Fattar ni, eller? Världsbäst! Och vattengympa liksom? Hur ofta gör man en sådan sak?

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Frida Matsdotter
  1 september, 2015 at 14:05

  Äntligen september 😀 Hösten är ju bästa årstiden!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 september, 2015 at 18:28

   Jag gillar också hösten! Iaf fram tills då det bara är grått och trist… Men början av hösten har jag inget emot 😀

 • Reply
  Helena
  1 september, 2015 at 16:40

  Mamma Mia och vattengympa kan ju bli hur bra som helst! Du får skriva en rapport!

 • Reply
  Anna Jansson
  1 september, 2015 at 20:50

  Åh jag gillar också september! Äntligen!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: