Löpning Yoga

Sista rundan ställdes in – men vad gör det egentligen?

Igår skulle jag köra sista löppasset inför helgens Midnattslopp i Malmö, men när jag väl var hemma från jobbet kände jag mig så utmattad, med någon slags känsla av lätt illamående och en början till förkylning, så det fick bli en vilodag istället. Tråkig uppladdning inför helgen, men vad gör man? Jag har känt mig så trött hela veckan, så det är bara att lyssna på kroppen och ta det lite lugnt. Huvudsaken är ju att jag kan springa på lördag! Vännen som jag ska åka till Malmö med låg i magsjuka hela helgen – ja, vi vet hur man laddar!

Men jag känner så här: går det bara halvbra att springa på lördag så jag har jag ju två lopp till inbokade framöver, och det finns ytterligare ungefär tjugo som jag vill springa också. Så, ingen stress egentligen.

Idag blir det förmodligen inte heller någon löpning. Jag har nämligen bokat in mig på yoga. Igen! Kanske det sätter sig den här gången, att få in någon slags yogarutin? Det känns lite så. Har flera pass inbokade redan, och ser också fram emot dem. Gott!

Tränar du något idag? 

DCIM131GOPRO

Så förmodligen blev detta pass i lördags sista rundan inför Midnattsloppet. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men vad gör det egentligen?

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  3 september, 2015 at 10:10

  Ajdå, hoppas du känner dig bättre idag och att lördagen blir bra. Heja dig =)

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 september, 2015 at 22:37

   Känner mig bättre idag, så det ska nog gå att springa på lördag hoppas jag 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 september, 2015 at 14:37

  Nope, inte alls. Den där förkylningen du (förhoppningsvis) lyckades ducka för, fick jag…
  Men klokt av dig att vila när du hade såna känningar! 🙂

  PS. Varför har du bara en kompressions-calf…? *nyfiken*

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   3 september, 2015 at 22:36

   Benhinnorna bråkar ju då och då, men mest på vänstra benet så ibland kör jag bara med kompression där. Sån är jag, haha 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: