Allt och inget Yoga

Dubbla yogadosen och veckans blogg

Jag är med i den här bloggtävlingen ”Veckans blogg” på Besökstoppen igen. Ytterst oklart vad det ger att vinna den, tror min besöksstatistik ökade med cirka två visningar förra gången, men alltså: det är ju alltid dökul att vinna saker, så gå gärna in här, scrolla ner lite, håll till höger och rösta. Men kan dessutom göra det en gång per dygn, vilken grej va!

I övriga nyheter så var jag på Yoga for athletes igår igen. Två gånger på en enda vecka! Och därmed har mina totala yogapass ever ökat med cirka 100%. Känner mig lite stolt över det. Nästa vecka ska jag nog testa något annat yogapass också och se om jag kanske kan köpa mindfulnessgrejen också. Jag är i alla fall helt såld på Yoga for athletes, enkelt och bra och båda instruktörerna jag har testat det med var kanonduktiga.

Idag blir det extremt lugnt, för imorgon ska jag ju ta mig ner till Malmö och springa Midnattsloppet. Jag känner mig faktiskt inte helt på hugget. Kroppen känns inte hundra, men har ju min startplats så det känns sådär att hoppa (även om det inte ska göra annat än regna och blåsa i Malmö imorgon). Hade hellre lagt pengarna på detta kan jag känna nu, men det mesta är ju betalat och klart så det är bara att köra. Kommer säkert bli kul när jag väl där!

DCIM131GOPRO

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  4 september, 2015 at 18:33

  Ja, prova något annat (också). Vad är det för olika yoga-klasser ni har?
  Lycka till i Malmö! En känsla av tröghet brukar vara bra, innan lopp (har jag hört och läst). 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   4 september, 2015 at 19:49

   Jadu, det finns en salig blandning av yogaklasser; yoga, easy yoga, hot mojo, yin yoga, hot vinyasa flow, och någon till tror jag. Och yoga for athletes då 🙂

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: