Allt och inget

Laddar Garmin och taggar till för Malmö

Okej, i förra inlägget lät jag lite väl negativt inställd till att åka till Malmö och springa Midnattsloppet. Det ska självklart bli jättekul!

Tyvärr kunde mitt sällskap i slutändan inte följa med pga sjukt barn, så jag får snällt åka heeeela vägen till Skåne helt själv. Men jag klarade ju att åka till NYC ensam så detta ska säkert gå det med. Jag funderade ett tag på att bara stanna hemma i helgen, har ju trots allt känt mig lite seg i veckan, men till slut bestämde jag mig för att se detta som en minisemester istället. Kommer således anlända till Malmö relativt tidigt imorgon, ta några timmar för att strosa runt, springa lopp och bo på hotell mitt i stan. Är också otroligt positivt inställd till att starta söndagen med en rejäl hotellfrukost. Det borde man alltid få göra när man har sprungit lopp.

Du som kan Malmö; om jag har några timmar att fördriva, vad tycker du då att jag ska passa på att se/göra? 

Senast jag var i Skåne var det så här fint.

Senast jag var i Skåne var det så här fint.

 

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Märta Johansson
  4 september, 2015 at 20:58

  Mmm hotellfrukost, det är grejer det 🙂
  Du kan ju alltid strosa runt i Slottsparken och mysa på Slottsträdgårdens Kafé.

 • Reply
  Anne
  4 september, 2015 at 21:49

  Jag har aldrig varit i Malmö så jag har inga tips.
  Du kommer att rocka på loppet! 🙂

 • Reply
  Linnea
  4 september, 2015 at 22:00

  Ta en sväng upp till Möllan (möllevångstorget), mycket fint ställe. Och bege dig ut till Torson för att turista ordentligt. 🙂 kolla in parkerna och ät en äkta Malmö-falafel!

 • Reply
  Anna (orka mera)
  4 september, 2015 at 22:12

  Ååå hade jag inte stått ute i ösregnet på orienteringstävling hade jag lätt kommit och guidat dig i Malmö. Eller tvingat dig till Lund på en banoffeepaj. Raketbränsle för midnattslopp. Men nu står jag som sagt och fryser ihjäl i en skånsk skog 🙁
  Hade ju varit jätteroligt att träffas!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   5 september, 2015 at 08:07

   Det hade ju varit helt perfekt! Lät mycket bättre än kalla skånska skogar 🙁 Blir orienteringstävlingen akut inställd får du höra av dig! 😀

 • Reply
  Camilla Lind
  5 september, 2015 at 09:06

  Ha så kul!! Hade jag inte bott så himla långt ifrån dig hade jag gärna följt med!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: