Löpning Lopp

Check på Midnattslopp nummer två

IMG_0807

Jamen sådärja. Då var årets andra Midnattslopp avklarat, och det känns riktigt gott! Den här gången är jag dessutom ganska nöjd med min tid, men bara ganska, men ändå tillräckligt för att somna gott i natt. 

Nu ska jag sova några timmar (typ nio!), för att sedan starta morgondagen med en rejäl hotellfrukost innan hemfärd mot Göteborg. Men alltså, jag är helt för det här med att åka iväg på en liten minisemester, t.ex. för att springa lopp. Man behöver ju verkligen inte åka så långt. 2,5 h med tåg räckte gott och väl denna gång.

Race report kommer förstås, men det får bli när jag är på hemmaplan igen. Nu ska jag sova, och jag ska somna med en go känsla av att ha maxat i nästan tio kilometer. Det gör vem som helst rätt trött tror jag.

PS. Har avnjutit en segeröl i ett varmt bad. Så himla gött alltså. DS.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  6 september, 2015 at 08:44

  Ser jätteskönt ut med en egen minisemester, och med hotellet mitt i startområdet dessutom! Helt kalas om du frågar mig! Ledsen att jag inte fick möjlighet att träffa dig! Hade varit grymt kul. Men ibland kallar plikten 🙁
  Nästa gång du kommer lovar jag dig sightseeing!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 september, 2015 at 11:14

   Helt kalas faktiskt! Gött att kunna gå direkt från mål upp i ett varmt bad och så däcka i sängen efter det – och så starta dagen med en hotellfrukost sedan då 😉
   Det hade verkligen varit så kul att ses, ser fram emot en sightseeingrunda nästa gång!

 • Reply
  Anne
  6 september, 2015 at 09:48

  Sa ju att du skulle rocka!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: