Löpning Lopp

Världens bästa hotellbeslut

Den här resan till Malmö gick inte helt enligt planerna. Egentligen skulle jag ha åkt hit med en vän och bott hos hennes föräldrar, men eftersom hon blev tvungen att ställa in blev det till att tänka om. Igår bokade jag således tåg och hotell och ja, jag valde ett centralt hotell, men att det skulle bli så här nära Midnattsloppet hade jag inte riktigt koll på.

Ungefär det första jag såg när jag kom ut från Centralstationen i Malmö var starten för Midnattsloppet. Gött, tänkte jag, då behövde jag inte fundera på det längre. Gick ungefär tio meter till och där låg mitt hotell. Ja, alltså hotellet ligger SÅ nära starten. Fatta grejen: behöver bara dra på mig kläderna, ta hissen ner och börja springa. Ungefär. Slipper klädinlämningar och bajamajaköer och när jag är i mål kan jag bara ta hissen upp till rummet, knäcka en öl och sjunka ner i ett varmt bad. För så snilleblixtig var jag att jag önskade ett badkar på rummet.

Scandic Kramer alltså. Kan rekommendera det om du ska springa Midnattsloppet i Malmö någon gång. Bättre läge hittar du knappast.

IMG_0767 IMG_0774 IMG_0784 IMG_0785

 

Nu är jag inne i total relax mode. Har sprungit runt på stan en sväng. Fick desperatgoogla ”Systembolaget Malmö” när klockan var 14:30, jag insåg att jag bor så nära starten OCH har badkar. Kände att det krävde en öl eller två. Sedan var det ju kanske pyttelite skämmigt att direkt gå till Lagerhaus med Systemkassen i högsta hugg för att köpa en öppnare, något som killen i kassan gärna påpekade. Jaja, vi skrattade gott och jag kände mig lite alkig även fast jag inte är det. Men nu: relax mode alltså. Värmer upp inför kvällen med ett bad och löpartidning innan det är dags att leta reda på någon mat som gör mig snabb.

IMG_0789

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  5 september, 2015 at 21:09

  Haha! Men Ida. Den killen VAR TVUNGEN att kommentera! Bjuder man på en sådan ”öppning” så…. *fniss* 😀

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   5 september, 2015 at 23:57

   Hahaha jaaa, lite så var det kanske… Han frågade också om jag hade fått springa dit med tanke på att klockan var runt 15… Så genomskinlig var jag alltså, haha! 😀

 • Reply
  Midnattsloppet Malmö 2015 |
  6 september, 2015 at 17:04

  […] vet kanske redan att jag bokade det lämpligaste hotellet för den som springer Midnattsloppet i Malmö. Startområdet låg rätt utanför entrén, vilket […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: