Löpning Lopp Mat och dryck och annat gott

Dagen efter mår jag som en kung

Nu har jag sprungit Midnattsloppet fyra gånger. Lite galet när jag tänker efter, att det har gått så lång tid sedan jag började springa att jag har hunnit med fyra Midnattslopp. Midnattsloppet var nämligen det första loppet jag sprang den sommaren då jag bestämde mig för att bli en löpare. Det var 2013. Nu är det 2015 och alltså fyra Midnattslopp senare.

Och det slår aldrig fel: natten efter Midnattsloppet är helt bedrövlig. Vaknar åtminstone varannan timme av att jag måste äta och kissa, kissa och äta, dricka och dricka och dricka. Och kissa. Så ni kan tro att belöningen i form av hotellfrukost imorse var rätt välkommen. Jag kan seriöst rekommendera en resa för att springa lopp bara för att få starta efterföljande dag med en hotellfrukost.

IMG_0843 IMG_0846 IMG_0842

 

Men förutom att natten var lite smådryg så mår jag förvånansvärt bra idag, med tanke på att jag maxade en mil igår precis innan läggdags. Ofta brukar jag känna mig nästan bakfull efter jag har sprungit lopp, men idag mår jag fint och är till och med sugen på en löprunda. Härlig känsla det! Kanske var det pga hotellfrukostlyxen?

Det blir dock ingen löprunda just nu. Istället ska jag bege mig mot tåget hem till Göteborg, och jag får tacka Skåne för en fin miniweekend!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Happy
    7 september, 2015 at 15:30

    Ibland weekendlyxar jag med hotellfrukost på hemmaplan. Scandichotellen erbjuder frukostar för ca 150kr och det är galet lyxigt!

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: