Sammanfattning

Veckan som gick och veckan som kom

Jag fortsätter med veckosummeringarna och konstaterar att jag är rätt nöjd med veckan som gick. Två gånger var jag på yoga for athletes, och så hann jag även med ett lopp och en återhämtningsjogg. Det var en riktigt skön vecka faktiskt.

Avrundade alltså söndagen med att springa en runda på 4 km, och det kändes alldeles lagom långt så där dagen efter Midnattsloppet. Visst var jag trött, men ändå så springsugen och då vill man ju såklart passa på.

DCIM131GOPRO

Även denna vecka ska jag springa lopp, nämligen Göteborgs jubileumslopp (10 km) på lördag. Det känns lite som att jag springer lopp hela tiden nu, men det är ju bara kul! I och med alla dessa lopp börjar jag känna mig mer och mer avslappnad inför varje start, inser att loppen ju bara är en kul bonus i allt springande, och visst vill jag springa på bra tider, men egentligen är det upplevelsen som räknas. Därför börjar jag bli mindre och mindre genomtänkt i min uppladdning. Och ärligt talat, vem orkar tänka hur laddar jag bäst inför helgens lopp när det nu springs lopp varenda vecka? Vill ju ändå kunna träna lite som jag vill och inte bara tänka på vad som är bäst för att toppa formen. Sååå, med den utläggningen lagd, veckans planer är som följer:

Mån: Flamenco (kursstart, tjoho! Lite nervöst dock, minns jag någonting alls?)
Tis: Vila (föräldramöte på jobbet, så lär däcka så fort jag kommer hem)
Ons: Träning med personlig tränare. Har verkligen ingen aning om hur det blir.
Tors: Yoga
Fre: Vila
Lör: 10 km löpning: Göteborgs jubileumslopp
Sön: Barre (fick äntligen plats på denna klass, så måste testa hur sliten jag än är)

Kommer förmodligen alltså inte att hinna springa en enda gång innan jag ska springa lopp igen, men det får bli vad det blir ändå. Lär ju knappast tappa löpformen helt och hållet på några dagar.

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: