Allt och inget

Två fina saker som hände idag

Ni vet när man sitter på jobbet, dricker en kopp kaffe och samtalar med kollegor och helt plötsligt är man anmäld till ännu ett lopp? 

Det hände i alla fall mig under kafferasten idag. Gillar den härliga löpkärleken vi har på jobbet nuförtiden. Det är ändå kul att lite spontant så där bestämma en sådan grej. Så min redan fullspäckade höst med lopp cirka varje helg utökades med ännu ett sådant. Men vem klagar? Loppet i fråga är Running Lights i Alingsås den 10 oktober. Har aldrig varit i Alingsås – bara en sån sak!

En annan fin sak som hände på jobbet idag var det ni ser på bilden nedan. Dagens ungdom alltså!

IMG_0883

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Jojo
  8 september, 2015 at 22:35

  Men åh, så fint! jag hoppas att alla på ditt jobb led av sockerkoma idag! Och heja på med loppen, jag måste ta mig tusan hitta mig ett mål snart, så det blir någon ordning på träningstorpet.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   9 september, 2015 at 18:37

   Idag har det fikats riktigt ordentligt på jobbet, den gröna skålen är full med pengar! 😀

 • Reply
  Linnea
  8 september, 2015 at 22:43

  Såååå avis på alla dina lopp!!

 • Reply
  Camilla Lind
  9 september, 2015 at 05:57

  Så fint av barnen! Härligt med ett till lopp!

 • Reply
  Charlotta Sofia springer o trimmar
  9 september, 2015 at 18:15

  Åh, önskar att jag också hade sån där energi och företagsamhet med lopp. Jag hade ett lopp, ETT. Ett endaste ett och det missade jag…:D
  Blir alldeles varm i hjärtat av bilden. När världen i stort är rätt hemsk just nu är människors medkänsla och empati extra fin <3

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   9 september, 2015 at 18:40

   Men du det kommer ju fler lopp! Och hittar du något du vill springa i Göteborg (jag kan tipsa om massor!) så är du alltid välkommen att sova i min bäddsoffa 🙂
   Och ja, visst är det fint med dagens ungdom alltså, de vet hur de gör en varm i hjärtat!

 • Reply
  Anne
  9 september, 2015 at 20:01

  Vilka åttor! ♥
  Du ’är en sån där loppoman. 😀

 • Reply
  Running Lights 2015 – 10 km genom Alingsås – Träningsblogga
  11 oktober, 2015 at 10:38

  […] Förberedelserna: Running Lights kom ganska hipp som happ in i min kalender. Det var ingenting jag hade planerat att springa förrän en kollega undrade om jag ville åka till Alingsås och springa med henne. Och när man får sådana fina frågor, då säger man inte nej. Tyvärr var de tränande förberedelserna inte direkt vad jag hade önskat, jag kommer rätt från en total vilovecka och dessförinnan har jag mest sprungit på event och så där, och tröttat ut kroppen. Sköna (och effektiva) löppass har så att säga lyst med sin frånvaro. […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: